Business case

Roadmap

Eerlijk advies

No cure no pay

Klaar voor de cloud? Doe de Azure Readiness Assessment

Bekijk Stappenplan

U ziet de mogelijkheden van Azure voor uw organisatie, maar heeft de transitie naar Azure wel een gezonde business case? Welke applicaties zijn er eigenlijk en waar worden zij voor gebruikt? Zijn zij wel geschikt voor Azure en wat moet ik doen om dat voor elkaar te krijgen? Waarmee beginnen? Vragen waar de Azure Readiness Assessment antwoorden op geeft. Binnen een korte tijd (drie dagen) ontvangt u een rapport met een betrouwbare inventarisatie van uw applicatielandschap, welke applicaties naar Azure kunnen en als dat niet zondermeer kan welke stappen u met uw applicatieleverancier moet nemen. En voor de business case leveren wij de begrote Azure-kosten op met eventueel de Office 365 kosten voor uw organisatie. Wij garanderen dat u een eerlijk advies krijgt en dat wij niet bij voorbaat een cloudoplossing doordrukken. Het gaat u en ons om de beste oplossing.

In 4 stappen naar de Azure Cloud

Ontdek in dit beknopte stappenplan hoe Azure uw organisatie verder helpt.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Uw applicatie-roadmap

Het rapport bevat naast input voor de business case de applicatie-roadmap. U ziet exact welke applicaties 1-op-1 naar Azure kunnen, bij welke applicaties u hulp nodig hebt van uw applicatieleverancier, maar ook welke applicaties (nog) niet naar Azure kunnen en welke alternatieven oplossingen er dan zijn. In het rapport staan ook de stappen die u met uw applicatieleveranciers moet doorlopen. Een prima basis om goede afspraken te maken.

De business case

Wat zijn de operationele kosten na de transitie? De belangrijkste component van de business case. Het rapport toont de Azure IaaS-kosten. En als u dat wilt dan begroten wij ook de Office 365 kosten afgestemd op het gebruik van Microsoft Office binnen uw organisatie. Op verzoek zetten wij de Azure-kosten af tegen de kosten van een ander scenario, zoals de bestaande situatie, een verbeterde on premises inrichting of private hosting.

Waarom de assessment?

Is de transitie naar Azure wel een verstandige keuze vanuit een business-, technisch en kostenperspectief? Zo is het uitermate lastig om de meest efficiënte inrichting van de Azure-omgeving te bepalen zonder gedegen kennis van de mogelijkheden. Een gebrekkig inzicht in welke applicaties wat doen, helpt ook niet om goede keuzes te maken. En, vaak weet men niet of de applicaties wel naar de public cloud kunnen en welke consequenties die transitie heeft. Moet er bijvoorbeeld een andere versie worden geïmplementeerd of is een vervangende oplossing nodig? Het is volkomen begrijpelijk dat die kennis ontbreekt, want Azure biedt een breed spectrum aan oplossingen die voortdurend veranderd.

SPS, uw garantie

U krijgt een onafhankelijk en eerlijk advies zonder mooie beloftes die niet waargemaakt kunnen worden. Natuurlijk verwacht u dat ook, maar krijgt u dat altijd wel? U wilt geen onderzoek door een ‘cloud only’ partij die met een deeloplossing komt. SPS heeft door haar Azure kennis en ervaring, maar ook door haar 25 jaar ervaring met het inrichten en beheren van IT-infrastructuren, alles in huis om de best passende oplossing voor te stellen. Het is zeker dat u een objectief en eerlijk advies krijgt. Die garantie heeft u, dus ‘no cure no pay’.

Azure Readiness Assessment?

Wat kan wel, wat kan niet en wat zijn de kosten?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.