Migreren zonder risico

Pragmatische projecten

Ruim 70 IT-experts

Unix, Oracle & Progress

Migratieservices

Migreren van IT-infrastructuren en IT-platformoplossingen is specialistisch werk. Alleen door diepgaande kennis en ervaring zal een migratie soepel en efficiënt verlopen. Natuurlijk kunt u een migratie zelf aanpakken, maar waarom het risico lopen dat het fout gaat? Een migratie is voor u een uniek project, wij doen dit vaker.

Infrastructuurprojecten

Onze diepgaande kennis van IT infrastructuren en pragmatische aanpak zijn de ingrediënten voor een succesvol IT infrastructuurproject op maat. Zoals virtualisatie van servers, desktops en applicaties, migratie naar de cloud, storage-consolidatie, inrichting back-up- en uitwijkomgeving, migratie van applicaties en databases, herinrichting datacenters, etc.

Professional services

SPS Professional Services stelt tijdelijk expertise ter beschikking als uw project er om vraagt of als u door een geplande of ongeplande vermindering van de bezetting problemen ervaart. Door onze jarenlange ervaring met complexe IT infrastructuren, zowel bij het beheer als bij de uitvoering van projecten, beschikken wij over gecertificeerde medewerkers met diepgaande kennis en uitgebreide ervaring.

UNIX/Linux expertise

SPS heeft diepgaande expertise op UNIX en Linux. Al tientallen jaren. Vooral op systemen met de operating systems AIX en HP-UX en de Linux versies Oracle Linux, Red Hat Linux en SUSE Linux. Wij helpen u met kennis en ervaring op veel terreinen, zoals installatie, hardening, back-upoplossingen, performance tuning, operations, clustering en meer.

Oracle expertise

Al meer dan 20 jaar is SPS Oracle-expert. Het installeren, configureren, tunen en beheren van Oracle databases is op ons lijf geschreven. Wij zijn uw DBA voor uw Oracle-omgeving, op locatie of op afstand. Hebt u behoefte aan een sparringpartner op niveau om bijvoorbeeld migraties, HA-oplossingen of nieuwe functionaliteiten door te nemen, denk dan aan SPS.

Progress

Al vele jaren installeren, configureren, tunen en beheren wij Progress-databases. Onze specialisten zijn geen nieuwkomers, maar ervaren op oude en nieuwe releases van Progress. SPS is uw Progress-DBA op uw locatie of op afstand. Voor migraties, performance-tuning, replicatie-oplossingen en meer. is SPS uw partner.