Ruime ervaring

Geen mislukkingen

Efficiënt

Fixed Price

Commvault Simpana 10.0 is end-of-life, nu upgraden

Bekijk Leaflet

Commvault stopt met de ondersteuning op Commvault® Simpana® versie 10.0 voor alle componenten, t.w. CommServe, Media Agent, Content Indexing en Web Server. Upgrade voor 15 december 2017 naar Commvault Next Generation Platform v11 om problemen en extra kosten te vermijden, maar ook om te profiteren van een uitgebreide set aan nieuwe functies. Ga niet zelf op zoek hoe de upgrade aan te pakken en risico’s uit te sluiten. Maak gebruik van de diepgaande kennis en jarenlange ervaring van SPS bij zeer veel klanten. Wij upgraden uw Commvault-omgeving efficiënt en voor een ‘fixed price’.

Lees het leaflet met een stappenplan voor een succesvolle upgrade

Commvault stopt met de ondersteuning op Commvault® Simpana® versie 10.0 voor
alle componenten, t.w. CommServe, Media Agent, Content Indexing en Web Server.

Inventarisatie en fixed price

De grootte van uw Commvault-omgeving, zoals het aantal iDataAgents, MediAgents is mede bepalend voor de omvang van de werkzaamheden. Ook de gebruikte speciale technieken zoals Snapshot integratie, VM backup, NDMP zijn hierop van invloed. Na een inventarisatie kennen wij uw omgeving en hebben we zicht op de risico’s. Vervolgens kunnen wij de upgrade voor een fixed price uitvoeren.

Stappenplan op maat

Ons stappenplan bestaat uit vier hoofdonderdelen: inventarisatie, voorbereiding, feitelijke upgrade en post upgrade werkzaamheden waaronder testen. De feitelijk upgrade bevat een aantal vaste stappen en stappen die op maat worden ingericht en uitgevoerd. Gedurende de upgrade is de back-upomgeving niet of beperkt beschikbaar en restores zijn niet mogelijk. SPS kent de klappen van de zweep waardoor u met een gerust hart de upgrade aan ons kunt overlaten.

Upgraden niet zonder gevaar

Is uw huidige inrichting van Commvault zonder gevaren te upgraden? Dat is een lastige vraag die zonder goede expertise van Commvault en migratie-ervaring niet te beantwoorden is. Wij weten dat een majeure upgrade door externe factoren zomaar kan mislukken, ondanks dat Commvault de database geschikt heeft verklaard voor upgrade. Vraag SPS om hulp voor haar kennis en ervaring, een Commvault-upgrade naar versie 11 is tenslotte geen experiment.

Onaanvaardbaar risico

Op 15 december 2017 stopt Commvault met het leveren van softwareoplossingen voor problemen bij het maken van een back-up. Veronderstel dat uw back-upproces wordt verstoord door softwarefouten en u heeft hiervoor geen oplossing. Dat is toch een onaanvaardbaar risico. In een dergelijke situatie mag u niet terecht komen. Upgrade voor 15 december 2017.

Geen maintenance contract, dan extra oppassen

Wilt u na 15 december 2017 upgraden naar het Commvault Next Generation Platform en u heeft geen maintenance contract dan moet u de benodigde software licenties en de support erop opnieuw kopen. Kom dus nu in actie en vermijd deze extra kosten.

Charles Koning Sales Manager SPS

Succesvol upgraden?

Neem contact op met Charles Koning voor advies. Hij vertelt u graag hoe wij dit aanpakken. Misschien wilt u onze consultants persoonlijk ontmoeten?