Neem geen risico

Kiezen alternatieven

Pasklare oplossing

Efficiënt

Loop geen risico met de Threat Management Gateway

De mainstream ondersteuning voor Microsoft Forefront TMG (Threat Management Gateway) Server is op 14 april 2015 beëindigd. Er komen geen updates of patches meer en, omdat het gaat om een beveiligingsproduct, kan uw complete IT-omgeving niet meer voldoen aan de veiligheidseisen. Als u nog geen actie genomen heeft, doe dit dan nu.

Is er een alternatief voor Microsoft’s Forefront TMG?

Om een vervanging voor TMG te vinden moeten we eerst bepalen waar TMG voor wordt gebruikt. Vanwege het brede scala aan toepassingen verschilt dit sterk per organisatie. Dit whitepaper doet daarom geen poging om een allesomvattende vervanger voor TMG te beschrijven, helaas is het niet zo eenvoudig.

wij versturen
geen ongewenste e-mail

Er zal gezocht moeten worden naar een alternatief.

SPS, expert op IT-infrastructuren, heeft een migratiedienst ontwikkeld die op uw situatie kan worden aangepast. Natuurlijk hebben wij de stappen waar mogelijk gestandaardiseerd en door onze uitgebreide TMG-kennis en ervaring wordt de migratie efficiënt uitgevoerd.

Goede voorbereiding

Wij inventariseren en onderzoeken het bestaande TMG-gebruik en samen met u inventariseren wij de veiligheidseisen en uitgangspunten. Verder onderzoeken wij de huidige hardware-omgeving op de mogelijkheid om vervangende producten erin onder te kunnen brengen zonder grote wijzigingen en/of uitgaven. Wij doen een voorstel voor de benodigde wijzigingen en/of de vervangende producten en samen bepalen wij welke oplossing het meest geschikt is voor uw situatie.

De migratie

Wij verrichten de migratie- en upgrade-activiteiten, eventueel samen met u of een derde partij, bijvoorbeeld in het geval waar beheer van de firewall of een ander product extern belegd is. Voor de migratie stellen wij een gedetailleerd stappenplan op dat met u wordt doorgenomen.

Microsoft Forefront Exchange Protection

Maakt u ook gebruik van Microsoft Forefront Exchange Protection? Support hiervoor is per 31 december 2015 beëindigd, maar blijft bestaan als clouddienst vanuit de Microsoft public cloudomgeving. Het vinden van een alternatief is lastig voor organisaties die geen public clouddiensten willen afnemen. Zij moeten op zoek naar een nieuwe leverancier. SPS kan u hierbij helpen.

Exchange migratie

Upgrade van Forefront Exchange Protection gaat vaak ook hand-in-hand met het upgraden van Exchange Server naar de nieuwste versie of misschien het migreren van Exchange naar Office 365. Ga het wiel niet opnieuw uitvinden, maar maak gebruik van onze ruime ervaring.

Waar heeft u hulp bij nodig?

Geen probleem en oplossing is hetzelfde. Waar kan SPS u mee helpen? Wij staan u graag te woord!

Recente video’s