Neem geen risico

Ruime ervaring

Op maat

Efficiënt

Loop geen risico met Windows 2003

De ondersteuning door Microsoft van alle versies van Windows Server 2003 en Windows Server 2003 R2 is per 14 juli 2015 beëindigd. Er komen vanaf die datum geen updates en patches meer op dit operating system, waardoor de kans zeer groot is dat uw servers minder stabiel worden en niet meer voldoen aan de beveiligingseisen.

Waar heeft u hulp bij nodig?

Geen probleem en oplossing is hetzelfde. Waar kan SPS u mee helpen? Wij staan u graag te woord!

Ga het wiel niet opnieuw uitvinden

SPS, expert op IT-infrastructuren, heeft een migratiedienst ontwikkeld die op uw situatie kan worden aangepast. Natuurlijk hebben wij de stappen waar mogelijk gestandaardiseerd en door onze uitgebreide Windows-kennis en ervaring wordt de migratie efficiënt uitgevoerd.

Goede voorbereiding

Wij inventariseren en onderzoeken de bestaande servers en hypervisors. Ook of de fysieke servers geschikt zijn voor het nieuwe besturingssysteem. Wij onderzoeken of client-systemen en applicaties geschikt zijn om samen te werken met servers met het nieuwe besturingssysteem. Met u beslissen wij naar welk besturingssysteem geüpgraded wordt.

De Migratie

Uiteraard verrichten wij de migratie, controleren de Active Directory en regelen het patchen van de nieuwe servers in. Wij bepalen de aanpak per server en/of applicatie, eventueel in samenwerking met de applicatieleverancier. Een gedetailleerd stappenplan wordt voor uw organisatie opgesteld.

Weg van Exchange 2003

Hopelijk hebt u al afscheid genomen van Microsoft Exchange 2003? Zo niet, dan is die migratie dringend noodzakelijk. Die ondersteuning is al verlopen op 8 april 2014. Ga het wiel niet opnieuw uitvinden, maar maak gebruik van onze ruime ervaring.

Waar heeft u hulp bij nodig?

Geen probleem en oplossing is hetzelfde. Waar kan SPS u mee helpen? Wij staan u graag te woord!

Recente video’s