Gecertificeerd

Tijdelijke expertise

Meer dan 75 specialisten

On site of remote

Gecertificeerde medewerkers met diepgaande kennis

SPS Professional Services stelt tijdelijk expertise ter beschikking als uw project er om vraagt of als u door een geplande of ongeplande vermindering van de bezetting problemen ervaart. Door onze jarenlange ervaring met complexe IT infrastructuren, zowel bij het beheer als bij de uitvoering van projecten, beschikken wij over gecertificeerde medewerkers met diepgaande kennis en uitgebreide ervaring.

Waar heeft u hulp bij nodig?

Geen probleem en oplossing is hetzelfde. Waar kan SPS u mee helpen? Maak kennis met Charles Koning, Manager Sales bij SPS. Hij staat u graag te woord!

Kennis en ervaring

SPS heeft kennis van en ervaring met systeem- en netwerkbeheer, virtualisatiesoftware, cloudplatformen, operating systemen, relationele databases, e-mailservers, Office 365, back-upsoftware, storage-systemen, disaster-recovery ontwerp en inrichting, migraties, software ontwikkeling.

Systeem- en netwerkbeheer

Doordat SPS een groot aantal verschillend ingerichte IT-omgevingen in beheer heeft, beschikken wij over een brede en diepgaande kennis van systemen en netwerken van onder meer Microsoft- en UNIX/Linux-servers, storage-systemen van een veelheid van leveranciers en netwerkcomponenten van Cisco en Juniper.

Virtualisatie

SPS heeft expertise op de producten van Citrix (XenServer, XenApp, XenDesktop), VMware (vSphere, Horizon), Microsoft (Hyper-V), RES (Workspace Manager), AppSence (User Vitiualisation Platform).

Cloudplatformen

SPS is een Tier-1 Microsoft Cloud Solution Provider. Wij hebben ervaring met complexe migraties van on premises IT naar de Microsoft Azure Cloud. SPS is implementator van Office 365, dat ook onderdeel is van de SPS Cloud Workspace.

Database, back-up en recovery

Wij kennen de geheimen van de databasemanagementsystemen van Microsoft (SQL Server), Oracle met Oracle RAC en Progress. SPS beschikt over ruime ervaring met back-up- en replicatiesoftware waaronder CommVault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup, HP Data Protector, Tivoli Storage Manager, Double-Take, Dbvisit.

Collaboratieplatforms en e-mailservers

Wij weten hoe Microsoft SharePoint ingericht met worden en kennen diepgaand Microsoft Exchange. Onze expertise richt zich vooral op redundante implementaties en complexe migraties.

Kennismaken met SPS?

Mark van Ginneken is account manager bij SPS. Hij vertelt u graag alles over de migratieservices van SPS. Misschien wilt u onze experts zelf ontmoeten?