Beste configuratie

Optimale performance

Altijd beschikbaar

Uw DBA

Progress is voor ons een open boek

Al vele jaren installeren, configureren, tunen en beheren wij Progress-databases. Onze specialisten zijn geen nieuwkomers, maar ervaren op oude en nieuwe releases van Progress. Wij zijn uw Progress-DBA op locatie of op afstand. Voor migraties, performance-tuning, replicatie-oplossingen, etc. is SPS uw partner.

Kennismaken met SPS?

Geen probleem en oplossing is hetzelfde. Waar kan SPS u mee helpen? Wij staan u graag te woord!

Installeren, configureren en patchen

Als u dat wilt installeren en configureren wij uw Progress OpenEdge RDBMS. Daarnaast verzorgen wij de periodieke en spoedeisende patches, nadat wij ons verdiept hebben in de relevantie en noodzaak van die patches voor uw situatie.

Performancemanagement

SPS monitort de performance van uw Progress-databases en wij grijpen in als de performance degradeert of op termijn zal degraderen. Maar, ook als u zelf de prestaties ziet afnemen en niet weet waar de oplossing ligt, kan SPS u helpen. SPS weet hoe oude en nieuwe versies van Progress-databases getuned moeten worden.

High availability, back-up en disaster recovery

Wij richten voor u de back-upomgeving in en implementeren een disaster-recovery oplossing. Ook maken wij voor u een HA-oplossing voor uw productieomgeving. SPS kent de ins-en-outs van diverse producten hiervoor. Wij adviseren en ondersteunen u bij het maken van de juiste keuzes.

DBA

SPS is uw Progress databaseadministrator. Wij ondersteunen uw DBA of nemen de DBA-rol volledig op ons. Wij zijn niet de klassieke ‘uitlener van deskundigen’. SPS is uw ‘parttime’ DBA, tijdelijke DBA, DBA op afstand, of opleider en adviseur van uw databaseadministrator.

Kennismaken met SPS?

Geen probleem en oplossing is hetzelfde. Waar kan SPS u mee helpen? Wij staan u graag te woord!

Recente video’s