Gensys X

Gensys X, dé oplossing voor IT-afdelingen en Managed Service Providers voor IT Monitoring, Service Management, Active CMDB en Service Desk. Download de uitgebreide brochure!

Lees verder!

EUX Monitor

EUX Monitor, dé oplossing voor IT-afdelingen en Managed Service Providers voor performance monitoring van applicaties, remote omgevingen, webapplicaties en interactieve websites. Download de uitgebreide brochure!

Lees verder!

100% mobiliteit in IT-beheer

In dit whitepaper geven we antwoord op de vraag hoe IT-beheerders, net als de rest van de Nederlandse werknemers, mobiel kunnen werken en toch hetzelfde inzicht behouden als wanneer zij op de vaste werkplek de beheersoftware tot hun beschikking hebben.

Lees verder!

Ketenbeheer

Ketenmonitoring, ketenbeheer, end-to-end ITbeheer. Het zijn begrippen die min-of-meer op hetzelfde neerkomen. Het gaat om grip op de IT-ketens omdat het beheren van individuele ITcomponenten niet effectief is als de context niet erbij wordt betrokken.

Lees verder!

EUX Monitor voor SCOM

EUX Monitor nu ook integreerbaar met SCOM! Dé oplossing voor IT-afdelingen en Managed Service Providers voor performance monitoring van applicaties, remote omgevingen, webapplicaties en interactieve websites. Download het leaflet!

Lees verder!

Alternatieven Microsoft TMG

Om een vervanging voor TMG te vinden moeten we eerst bepalen waar TMG voor wordt gebruikt. Vanwege het brede scala aan toepassingen verschilt dit sterk per organisatie. Dit whitepaper doet daarom geen poging om een allesomvattende vervanger voor TMG te beschrijven, helaas is het niet zo eenvoudig.

Lees verder!

Mavim en Gensys

De koppeling tussen Mavim en Gensys geeft een volledig en betrouwbaar inzicht in de volledige business- en IT-keten. Van uw strategische bedrijfsdoelstellingen tot detailprocessen, applicaties én de kleinste details van de IT-infrastructuur. Download de uitgebreide brochure!

Lees verder!