Het ecosysteem

Onze en uw klanten vragen om oplossingen die veelal uit meerdere producten en diensten zijn samengesteld. Om de meest sterke propositie en de best passende oplossing te hebben is samenwerking met anderen nodig. Beter nog, er is behoefte aan een alsmaar innoverend ecosysteem dat steeds sterker wordt en zijn vruchten afwerpt naar alle leden. SPS richt zich op het formeren van een ecosysteem voor de ‘digitale transformatie en operatie’ van organisaties.

Kennismaken met SPS?

Geen probleem en oplossing is hetzelfde. Waar kan SPS u mee helpen? Maak kennis met Charles Koning, Manager Sales bij SPS. Hij staat u graag te woord!

Solution development

U beschikt over een uitstekende propositie en u ziet nieuwe kansen als de SPS producten en diensten daar onderdeel van zijn. Ook wij zien dat uw producten of diensten onze positie in de markt verbeteren. Kortom, wij versterken elkaar vooral bij de ‘digitale transformatie en operatie’ van organisaties. Ons ecosysteem bestaat o.a. uit management- en innovatieconsultants, verandermanagers, BI-specialisten, applicatieleveranciers, integratiespecialisten, cloud providers. Enkele business development partners van SPS zijn PQR, HSO, ITMG, IDC en meer.

Service Providers

Voor u is een professionele organisatie cruciaal. Een organisatie waar techniek, processen en mensen garant staan voor een kwalitatieve en winstgevende dienstverlening. U ziet ‘de cloud’ als een kans en niet een bedreiging. U groeit naar een alsmaar innoverende Cloud Services Provider met de focus op het beheren van de hybride cloud. Samen met u zorgen wij voor een groeiend aantal klanten en een stijgende winstgevendheid, en aan het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie van uw dienstverlening.. SPS is uw partner met Gensys X als totaaloplossing, nu en in de toekomst.

Resellers

U hoeft niet te bewijzen dat Gensys de beste BSM en ITSM software voor service providers en IT-afdelingen is, want bij meer dan 450 organisaties hebben wij dit al voor u gedaan. U realiseert met de licentieverkoop direct een gezonde marge en u profiteert jaarlijks van de facturering van het onderhoud. Beschikt u niet over een eigen IT-beheerafdeling, 24×7 dienstverlening of datacenter. Door het wederverkopen van de SPS Managed Services komt u tegemoet aan de marktvraag met een uiterst flexibele dienstverlening met een meer dan uitstekende marge.

Technology Partners

Wij kennen de leveranciers, wij hebben ervaring met hun producten en volgen de ontwikkelingen op de voet. Wij werken o.a. met HP, IBM, Dell, Lenovo, Juniper, Cisco, Microsoft, Oracle, Commvault, Symantec, VMware, Citrix en Dbvisit. SPS kiest bewust voor haar technology partners en boekt daarmee goede resultaten. Die samenwerkingen zijn essentieel om u de optimale oplossingen te kunnen bieden.