BSM én ITSM

Agile IT-beheer

On premises en cloud

EUX en APM

Business en IT Service Management software

Gensys X is dé BSM en ITSM software voor service providers en IT-afdelingen. ‘On premise’ of uit de cloud. Voor proactief en voorspellend IT-beheer van traditionele on-premise IT, private cloud infrastructuren en hybride cloudoplossingen. Gensys X is het snelst te implementeren, het snelst in gebruik te nemen en het meest efficiënt. Gensys X is de 1e Agile Business en IT Service Management software.

Gensys en Azure Stack

End User eXperience Monitor

Met de EUX Monitor meet en analyseert u de beschikbaarheid en performance van applicaties en interactieve websites. U krijgt inzicht in de gebruikerservaring en het gedrag van applicaties. Daarnaast monitort u real-time de prestaties van uw cloudleveranciers. Ook Business Proces Monitoring wordt mogelijk door elk deelproces/applicatie in de EUX Monitor op te nemen.

Application Performance Management met Gensys

Met de Gensys EUX Monitor voor APM (Application Performance Management) kunt u de performancedata van een applicatie analyseren in combinatie met de performancedata van de IT-componenten waarvan die applicatie afhankelijk is, zoals fysieke en logische servers, databases en switches, storage, etc. .

Azure Monitor

Met de Azure Monitor bewaakt u op basis van een SLA de beschikbaarheid en prestaties van de cloudoplossingen, al dan niet in een hybride omgeving,. Door ‘alerting’ kunt u ingrijpen als is mis gaat of dreigt te gaan. Trendanalyses en vergelijkingen zijn eenvoudig en over een langere periode te maken omdat gebruiks- en verbruiksgegevens onbeperkt worden bewaard. U hebt grip op uw Azure clouddiensten waardoor uw veelal bedrijfskritische cloudoplossingen optimaal presteren.

End User eXperience Monitor integratie met SCOM

System Center Operations Manager (SCOM) kan de performance van .NETapplicaties meten. De prestaties van web-applicaties Monitoring worden met ‘synthetic transactions’ gemeten. Andere applicatietypen monitoren en meten kan SCOM niet. Maar, met de EUX Monitor voor SCOM meet u de performance en beschikbaarheid van alle applicatietypen. Dus van browser-, fat-client-, VDI-, Citrix- en terminal services applicaties.