End-to-end inzicht

APM

EUX essentieel

Optimale gebruiksbeleving

End-to-end de performance van applicaties beheren

Bekijk Whitepaper

Voor gebruikers van Gensys is de Gensys EUX Monitor voor APM (Application Performance Management) beschikbaar. De performancedata van de uitgevoerde transactieprofielen kunnen met Gensys worden geanalyseerd in combinatie met de performancedata van de IT-componenten waarvan die transactie afhankelijk is, zoals fysieke en logische servers, databases en switches, storage, etc.

Focus op End User Experience in End-to-End monitoring

Waarom is het zo moeilijk én belangrijk om de eindgebruikerservaring in kaart te brengen, welke rol speelt EUX monitoring hierin en wat verstaan we onder APM en end-to-end monitoring?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

End-to-end performance management

U hebt diepgaand inzicht in de actuele infrastructuur met Gensys. Van de applicatie en de onderliggende infrastructuur zijn gedetailleerde performancegegevens beschikbaar. Deze keten ligt vast in de altijd actuele en betrouwbare Active CMDB van Gensys. Een performanceanalyse van de end-to-end- keten kunt u eenvoudig en snel te maken.

Cloudservice

De Gensys EUX-Monitor voor APM is een cloudservice. Al uw data, waaronder de applicaties-interacties en meetresultaten, zijn opgeslagen in uw cloud; uw veilige en eenvoudig te beheren private cloud. Aanpassing van uw IT-infrastructuur beperkt zich tot het inrichten van de (ro)bots die u op afstand kunt activeren en beheren.

Gebruiksvriendelijk

Met de EUX-recorder legt u eenvoudig de applicatie-interactie vast. De bots, die met een zelf gekozen frequentie de applicatie-interactie uitvoeren, verzamelen performancedata op verschillende momenten binnen een transactie. Naast het meten van de performance van een applicatie wordt ook de beschikbaarheid ervan vastgelegd en gerapporteerd.

Nauwkeurige analyses

De performancedata van de uitgevoerde applicatie-interacties worden opgenomen in Gensys en vervolgens geanalyseerd in combinatie met de performancedata van de IT-componenten waarvan die transactie afhankelijk is, zoals fysieke en logische servers, databases, switches, storage, etc.

Demonstratie van de EUX Monitor?

Wij vertellen u graag alles over de innovatieve software van SPS. Misschien wilt u het pakket met eigen ogen zien tijdens een demo?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.