Agile BSM & ITSM

Multi-tenant

Ook voor de cloud

Inzicht, grip, regie en rust

Gensys, Agile Business en IT Management software

Bekijk Brochure

Gensys X is dé BSM en ITSM software voor service providers en IT-afdelingen. ‘On premise’ of uit de cloud. Voor proactief en voorspellend IT-beheer van traditionele on-premise IT, private cloud infrastructuren en hybride cloudoplossingen. Gensys X is het snelst te implementeren, het snelst in gebruik te nemen en het meest efficiënt. Gensys X is de 1e Agile Business en IT Service Management software.

Ontdek alles over Gensys X

Gensys X, dé oplossing voor IT-afdelingen en Managed Service Providers voor IT Monitoring, Service Management, Active CMDB , Service Desk en CRM.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Business én IT Service Management

Business Service Management (BSM), IT Service Management (ITSM), IT-monitoring? Kies met Gensys X de best passende combinatie. Gensys X ondersteunt de ITIL processen met o.a. de Service Desk, Service Level manager, 7×24 Support manager. Gensys X is ook BSM waarbij de business-doelstellingen leidend zijn. De geavanceerde IT-monitoring is de basis voor BSM en ITSM.

Agile IT beheren

Gensys X is ‘lenig’ en ‘snel’. Lenig omdat Gensys X aanpassingen in de IT infrastructuur eenvoudig volgt, geen belemmerende factor is en stimuleert om een verandering snel aan te brengen. Snel omdat Gensys X in een fractie van de tijd die men gewend is een IT-component, en zelfs een volledige IT-omgeving, in beheer neemt en het meest efficiënt in het gebruik is.

Kwaliteit en efficiëntie door integratie

Afzonderlijke beheeroplossingen verliezen hun effectiviteit of zijn inefficiënt door gebrekkige integratie. Gensys X is de best geïntegreerde IT-beheersoftware met vier modulen: Active CMDB, Monitoring, Service Management en CRM. De Active CMDB is de kern van Gensys X en is volledig geïntegreerd met alle functies, workflows en processen.

Inzicht, grip, regie, rust

Gensys X geeft beter en sneller inzicht voor meer grip op de IT-infrastructuur en op de IT-beheerprocessen. Gensys X is een workflow-oplossing waardoor activiteiten worden bestuurd door regels en structuur om de kwaliteit en efficiëntie optimaal te laten zijn. Met Gensys X is effectieve regie verzekerd en is de ‘oase van rust’ binnen de snel veranderde IT geen ‘fata morgana’.

Voor de cloud en uit de cloud

Gensys X is ook geschikt voor het beheer van cloud-infrastructuren en hybride cloud-oplossingen. End-to-end IT-beheer is mogelijk omdat cloud-oplossingen onderdeel zijn van een IT-service. Service providers beheren integraal de cloud en geven klanten online inzicht tot aan de grenzen van de cloud. Gensys X is beschikbaar als on-premise-oplossing of uit de cloud.

Multi-tenant en multi-site

Gensys X is ‘multi-tenant’ en ‘multi-site’ ofwel de IT van meerdere organisaties (klanten, afdelingen, etc.) en op meerdere sites per klant, ook in een hybride cloud, wordt beheerd vanuit één oplossing. Functionaliteit die zeker belangrijk is voor MSP’s, CSP’s en Shared Service Centra.

End-to-end IT-management

Monitor en beheer end-to-end complexe IT-ketens en maak Application Performance Management mogelijk met Gensys X. In de Active CMDB worden de fysieke en logische relaties automatisch gedetecteerd en actueel gehouden. Door SLA’s aan IT-ketens (IT-services) te koppelen worden deze door die SLA’s bewaakt en werken beheerders efficiënt conform de prioriteiten in de SLA’s.

Proactief en voorspellend IT-beheer

Met Gensys X reageert u altijd op tijd door voorspellend en proactief beheer. Voorspellend beheer richt zich op het analyseren van het toekomstige gedrag van de IT. Verstoringen op het gebied van beschikbaarheid, capaciteit, performance en gebruikersbeleving worden eerder opgemerkt en voorkomen. Proactief beheer richt zich op events die op korte termijn opgelost moeten worden.

24×7 ondersteuning

Als u ondersteuning geeft 24 uur per dag en 7 dagen per week, of op alleen zaterdag, of tot 22:00 op werkdagen, of elke andere variant, dan kan dat. Elke variant kan per IT-service worden vastgesteld. Wij hebben daar geen enkele moeite mee.

Demonstratie van Gensys X?

Wij vertellen u graag alles over de innovatieve software van SPS. Misschien wilt u het pakket met eigen ogen zien tijdens een demo?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.