Voor alle applicatietypen

Voorkom escalatie

Cloud performance

Ook voor BPM

Monitor performance en beschikbaarheid van applicaties

Bekijk Brochure

Met de EUX Monitor meet en analyseert u de beschikbaarheid en performance van applicaties en interactieve websites. U krijgt inzicht in de gebruikerservaring en het gedrag van applicaties, u verhoogt de gebruikerstevredenheid, verbetert de productiviteit en voorkomt escalatie van problemen. Ook monitort u real-time de prestaties van uw cloudleveranciers of hostingpartij in relatie tot het afgesproken service level.

In 3 stappen naar inzicht in de applicatie performance

Verhoog gebruikerstevredenheid, verbeter productiviteit en voorkom escalaties.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Voor alle applicatietypen

De EUX Monitor is geschikt voor alle applicatietypen. Dus voor fat-client en vdi applicaties, voor terminal services applicaties, zoals Citrix, en voor browser-gebaseerde applicaties.

Synthetic Monitoring

Door de handelingen van de eindgebruiker op de applicatie uit te voeren legt de gebruiksvriendelijke EUX-recorder het script (de interactie) en besturingsparameters vast. (Ro)bots, die op bepaalde tijden de scripts uitvoeren, verzamelen beschikbaarheids- en performancegegevens op verschillende, zelf ingestelde momenten binnen een transactie.

Eenvoudig in te richten en te beheren

Het activeren van de EUX Monitor wordt met een paar simpele muisklikken eenmalig en eenvoudig opgezet. EUX-bots distribueert en activeert u vanaf één centrale plek voor elke gewenste locatie.

Analyse en alerting

Uw beschikbaarheids- en performancedata analyseert u met Anywhere op elk device onafhankelijk van tijd en plaats, dus ook op uw mobiele telefoon of tablet. U stelt grenswaarden in voor de verschillende performancemeldingen, eventueel voor meerdere timers binnen het script. Optioneel geeft Anywhere een alert op de momenten waarop u dat wenst.

Cloud performance monitoring

U hebt sluitende afspraken gemaakt met uw SaaS-leverancier, maar weet u of die SLA’s worden nagekomen en weet u wie de “boosdoener” is bij performanceproblemen? Uiteindelijk blijft u eindverantwoordelijk. De EUX Monitor meet de overall performance op gebruikersniveau en geeft u real-time inzicht in de performance van uw cloud-leveranciers. Alleen dan bent u in staat om op tijd maatregelen te nemen bij dreigende performanceproblemen.

Business proces monitoring

Een kritisch bedrijfsproces bestaat uit een keten van transacties, van applicaties. Als in de keten een applicatie uitvalt of slecht presteert, raakt uw bedrijfsproces in de problemen. Door elk deelproces in de EUX Monitor op te nemen, krijgt u real-time end-to-end inzicht in het gedrag van de onderliggende keten van uw kritisch bedrijfsproces.

Application Performance Management

De EUX Monitor is beschikbaar als afzonderlijke cloudoplossing en voor gebruikers van Gensys is de Gensys EUX Monitor voor APM (Application Performance Management) beschikbaar. De functionaliteit hiervan is gelijk aan de EUX Monitor, maar de performancedata van de uitgevoerde transactieprofielen kan met Gensys worden geanalyseerd in combinatie met de performancedata van de IT-componenten waarvan die transactie afhankelijk is, zoals fysieke en logische servers, databases en switches, storage, etc.

Demonstratie van de EUX Monitor?

Wij vertellen u graag alles over de innovatieve software van SPS. Misschien wilt u het pakket met eigen ogen zien tijdens een demo?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.