Blokker kiest Gensys voor monitoring infrastructuur

Blokker werkt al vele jaren met Gensys, waardoor de werktijden van de IT-afdeling enorm omlaag gebracht zijn, maar de continuïteit van de kernprocessen behouden is.

De twee belangrijkste systemen van Blokker, het goedereninformatiesysteem en het warehouse management systeem, worden actief bewaakt door Gensys die het monitoringgedeelte volledig heeft overgenomen. Daarnaast vormt de CMDB-module van Gensys het fundament voor de operationele processen.

In 2000 is Blokker gestart met het gebruik van Gensys. In eerste instantie waren zij op zoek naar een applicatie om de logistieke structuur te bewaken en medewerkers een nieuwe uitdaging te geven richting systeembeheer. Blokker had toentertijd zes medewerkers in dienst om de processen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat te bewaken. Gensys heeft deze werktijden enorm omlaag gebracht terwijl de continuïteit van de kernprocessen is behouden. Dit geeft rust in de beheerorganisatie.

Download de referentiecase van Blokker

Download de referentiecase van Blokker en ontdek hoe SPS heeft geholpen. Vul hieronder uw e-mailadres in en we sturen het document onmiddelijk op.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in ons privacy statement.

Recente video’s