Fluiconnecto kiest SPS voor IaaS en IT-beheer

Fluiconnecto Benelux is onderdeel van Fluiconnecto by Manuli, een internationale service-organisatie met de focus op (hogedruk hydrauliek) slangen en koppelingen.

Fluiconnecto Benelux (voorheen HEBU) werkte voor de overname al op basis van Microsoft Dynamics AX en dit wekte de interesse van het internationale hoofdkantoor. Het gevolg was dat toen Fluiconnecto Benelux overstapte op een nieuwe versie van het systeem besloten werd dit vervolgens ook uit te rollen in Singapore. Om de beschikbaarheid van het systeem te garanderen voor zowel de Benelux als Singapore besloot Fluiconnecto om haar IT-omgeving volledig uit te besteden aan SPS. René Sneep, ICT-manager bij Fluiconnecto Benelux, vertelt hoe dit proces verlopen is.

“Voor het uitbesteden van onze IT-omgeving hadden we drie belangrijke criteria. Ten eerste moest kennis van de juiste producten beschikbaar zijn in het datacenter, zo draait onze omgeving op VMware en Citrix. Daarnaast was de schaalbaarheid van de oplossing essentieel, zowel in opslag als
verwerkingscapaciteit.

Download de referentiecase van Fluiconnecto Benelux

Download de referentiecase van Fluiconnecto en ontdek hoe SPS heeft geholpen. Vul hieronder uw e-mailadres in en we sturen het document onmiddelijk op.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees hier meer over in ons privacy statement.

Recente video’s