Innoveren

Digitaliseren

Internet of Things

Data-integratie en BI

Innovatieve toepassingen en digitale transformatie

Door innovaties op IT-gebied zal de zorgsector veranderen. De digitale transformatie zal zijn intrede doen. Van IT wordt verwacht dat zij het initiatief neemt om de online communicatie met cliënten/patiënten te verbeteren, waarde te onttrekken aan de omvangrijke hoeveelheid data en Internet of Things toepassingen te realiseren. De gevolgen voor de huidige systemen en infrastructuren zijn groot.

Download de referentiecase van de HSK Groep

Download de referentiecase van de HSK Groep en ontdek hoe SPS heeft geholpen. Vul hieronder uw e-mailadres in en we sturen het document onmiddelijk op.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Innovaties versus bestaande systemen

Voor alle kritische zorgapplicaties en -systemen is namelijk een stabiele en goed beveiligde infrastructuur nodig, terwijl de innovatieprojecten behoefte hebben aan snel te implementeren nieuwe oplossingen, die flexibel en open zijn. Invulling geven aan een zogenaamde bimodale IT-omgeving is voor velen een uitdaging.

Data-integratie

Er komt versneld een grote hoeveelheid data beschikbaar, bijvoorbeeld door e-health toepassingen, ‘wearables’ en ‘insideables’ van cliënten/patiënten, medische apparatuur, dossiers, etc. De komende jaren zal de vraag naar informatie van zorgprofessionals en cliënten/patiënten sterk toenemen. Van u wordt verwacht dat hiervoor de benodigde applicaties en systemen geïntegreerd zijn, ook met de BI-toepassing.

Internet of Things

Of het Internet of Things (IoT) van invloed is op de zorg is geen vraag meer. Vooruitstrevende zorginstellingen zullen door het IoT nieuwe toepassingen ontwikkelen. Van u wordt verwacht dat u daar het voortouw in neemt. Uw kennis van de technologie moet leiden tot innovatie van de primaire zorgprocessen door integratie van applicaties en digitalisatie. Het managen van die digitale processen is uw zorg.

Digital Operational Excellence

Operational excellence is het zonder fouten en uiterst efficiënt en effectief uitvoeren van bedrijfsprocessen. De mate waarin u ‘digital operational excellence’ bereikt, bepaalt het innovatief vermogen van uw organisatie. Innovaties zullen falen als de basis, de huidige bedrijfskritische systemen, niet vlekkeloos functioneren.

Hoe zou u het vinden als…

…wij met partners in ons ecosysteem u helpen bij uw digitale transformatie? Met u zorgen wij voor ‘digital operational excellence’. Ook voor de vernieuwing van uw IT-omgeving, waarbij zorginstellingen om diverse redenen steeds vaker kiezen om de applicaties in de cloud te plaatsen, zoals in de Microsoft Azure Cloud, is SPS uw partner. SPS kent uw sector en werkt samen met uw applicatieleveranciers om succes te garanderen.

Contact opnemen?

Wij praten graag met u over uw uitdagingen en mogelijke oplossingen. Misschien leidt dit tot nieuwe inzichten.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.