Cloud is kans

Winstgevende klanten

Blijven innoveren

Integrale oplossing

Professioneel, innoverend en toekomstvast

Voor u is een professionele organisatie cruciaal. Een organisatie waar techniek, processen en mensen garant staan voor een kwalitatieve en winstgevende dienstverlening. U ziet ‘de cloud’ als een kans en niet een bedreiging. U wordt een alsmaar innoverende Cloud Services Provider met als focus het beheren van de hybride cloud met on-premises IT en IaaS, PaaS en SaaS oplossingen. SPS is uw partner met Gensys X als totaaloplossing, nu en in de toekomst.

Download de referentiecase van Lagarde Groep

Hoe SPS en Lagarde Groep elkaar versterken als strategisch partners? Lees er alles over in deze referentiecase. Ontdek ook hoe Gensys de oplossing voor Lagarde Groep is sinds 2014. 

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.
Public Cloud en on premises

Cloud, kans en bedreiging

Ook uw klanten zullen steeds meer gebruikmaken van cloud-oplossingen, dus ‘de cloud’ neemt een deel van het IT-beheer van u over. U heeft nu de kans om nieuwe diensten te introduceren, zoals het bewaken van de SLA’s van cloudleveranciers, end-to-end IT-beheer met meerdere clouds en on-premise IT, kostenmanagement, applicatie performance monitoring en management ook van SaaS-oplossingen, kosten effectief 24×7 beheer, Office 365 implementatie- en gebruiksondersteuning, en meer.

Public Cloud en on premises

Voortdurend innoveren

Het innoveren van uw diensten zal in steeds kortere cycli plaatsvinden. U zoekt software waarmee u meer wendbaar wordt en snel innovaties kunt doorvoeren. Specifiek voor managed services providers, die de cloud omarmen als kans om te groeien, heeft SPS agile IT-management ontwikkeld.

Winstgevende klanten

Gensys is de eerste agile en enige echt geïntegreerde multi-tenant oplossing voor monitoring en beheer van ‘on premises’ IT, cloud services en een combinatie daarvan. Gensys is afgestemd op de processen van de managed services provider en die van de cloud services provider en ondersteunt deze volledig en efficiënt. Met Gensys heeft u niet alleen tevreden, maar ook winstgevende klanten.

Cloud functies

Cloud monitoring, cloud billing, cloud cost management, het zijn allemaal functies die de service provider met ambities nodig heeft. Liever vandaag nog dan morgen. Biedt u zelf cloud services aan, zoals IaaS, dan is het beheer hiervan toch even anders omdat meerdere specifieke klantomgevingen draaien op een ‘shared’ infrastructuur.

Gebouwd voor service providers

Bij de ontwikkeling van Gensys stond en staat het gebruik door service providers voorop. Elke functie moet leiden tot verhoging van de kwaliteit van de dienstverlening en/of een efficiencyverbetering. Dit heeft geleid tot de beste geïntegreerde IT-beheersoftware met een Active CMDB, IT Monitoring, Service Desk, CRM en vele IT Service Management functies. Gensys is als SaaS verkrijgbaar en als een “on premises” oplossing.

Totaaloplossing

Gensys is de totaaloplossing voor een service provider. De primaire processen worden met Gensys ondersteund, van lead generatie, CRM, in-beheer-name, asset management, monitoring, incident en problem management, availability management, capacity management, performance management, service desk, SLA management, rapportage tot urenadministratie en facturering. Gensys ondersteunt de ITIL best-practices, maar meer nog de service-provider-best-practices.

Hoe zou u het vinden als…

…. wij u helpen bij uw transformatie van Managed Services Provider naar Cloud Services Provider? Wij helpen u met het grijpen van kansen die ontstaan door de digitale transformatie bij uw klanten. Met u zorgen wij voor een groeiend aantal klanten en een stijgende winstgevendheid, en aan het verbeteren van de kwaliteit en efficiëntie van uw dienstverlening. Met onze producten en diensten zien uw klanten u als dé partner voor het bereiken van ‘digital operational excellence’. SPS weet wat u nodig hebt voor een succesvolle toekomst.

Download de referentiecase van KNNS

Ontdek in deze referentiecase waarom KNNS haar business sneller, beter en efficienter in kan zetten met Gensys.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.