Goedkoper

Sneller

Veilig

No cure, no pay

Waarom inhuren als het goedkoper, sneller en beter kan

Nu extra IT-expertise nodig? Dan snel inhuren bij een detacheerder. Makkelijk gezegd, maar die zoektocht is moeilijk, tijdrovend en de uitkomst is niet zeker. Gefeliciteerd, als u de juiste persoon gevonden heeft, maar helaas vaak tegen hoge kosten. Waarom inhuren als het alternatief in alle opzichten beter is. Kies voor ‘IT-expertise op afstand’. Gegarandeerd sneller, goedkoper en van hoge kwaliteit. Ook 24×7.

Nu extra IT-expertise op afstand nodig? Neem contact met ons op. Wij regelen dit snel voor u.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Brede IT-expertise

Welke expertise heeft u nodig? SPS heeft een groot aantal klanten met een enorme diversiteit aan IT. Daarom hebben wij een brede expertise op zowel oude as nieuwe technologieën. Kies voor IT-expertise op afstand als u op het punt staat om een IT-professional in te huren. Bel SPS voor toubleshooting op en beheer van servers (UNIX, Linux, Windows), netwerken, databases (Oracle, SQL Server en vele anderen), hypervisors (VMware, Hyper-V), server based computing (Citrix, Microsoft RDS) en vele andere middleware-oplossingen.

Snel en veilig te regelen

IT-expertise op afstand is snel te regelen. Het opzetten van veilige toegang tot uw IT-omgeving gebeurt snel en vrijwel automatisch. Gegarandeerd alleen voor de IT waar ondersteuning voor gevraagd is en wij kunnen nergens anders bij. Onze mensen weten niet eens de wachtwoorden van de IT-componenten waarop zij werken. Bij on-site inhuren is dat anders. De ingehuurde IT-professional vertrekt na verloop van tijd weer, vaak met de inlogparameters en wachtwoorden.

Goedkoper

Betaal alleen als er daadwerkelijk wordt gewerkt. Mooi gezegd, maar in de praktijk is dat vaak niet zo. Uw ingehuurde IT-professional komt de hele dag en u betaalt voor die hele dag, ook als hij of zij het wat minder druk heeft of tijdelijk niets te doen heeft. U kunt hem of haar niet laten gaan, want weg is weg. Wat als de workload weer ineens toeneemt? Dat ligt anders bij IT-expertise op afstand. Elk uur van de dag wordt door de medewerker effectief besteed. Even niets te doen voor u, dan is er zeker een andere klant die de expertise goed kan gebruiken.

No cure, no pay

Vraag om kwaliteitsgarantie. Wij geven die. Wij kennen onze mensen zeer goed, we weten exact wat we kunnen en teveel beloven doen wij niet. Wij lopen niet weg voor een ‘no cure no pay’-afspraak, gebaseerd op klanttevredenheid en resultaatverplichting.

Nu extra IT-expertise op afstand nodig? Neem contact met ons op. Wij regelen dit snel voor u.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.