Ruime ervaring

Vermijd risico’s

Planmatige update

Zorg minder

Meltdown en Spectre nu aanpakken

Bekijk Leaflet

Met de beveiligingslekken, die ‘Meltdown’ en ‘Spectre’ worden genoemd, kunnen hackers toegang krijgen tot gevoelige gegevens, zoals wachtwoorden, documenten en privacy-gerelateerde informatie. Zorg dat de lekken direct worden gedicht. Dat is niet zonder risico’s en complexer dan u denkt. Laat SPS u helpen, wij hebben de kennis en ervaring.

Laat ons helpen

Bel 0182-302200 of laat uw gegevens achter. Wij bellen u vrijwel direct terug.

Patchen operating systeem niet voldoende

Patch de operating systemen, maar dat is niet voldoende. Conflicten met uw antivirussoftware kunnen zomaar optreden. Een ‘blue screen’ is geen uitzondering. Diverse leveranciers bieden firmware-upgrades aan. Updaten van de VMware en Hyper-V omgevingen is ook nodig.

Meer dan alleen servers

Niet alleen uw Windows- of Linux-servers zijn kwetsbaar. Bekend is dat Spectre ook effect heeft op desktops, laptops en smartphones. Maar daar blijft het niet bij, Spectre zal ook effect hebben op andere datacenter-devices, zoals firewalls en storage. Met firmware-upgrades wordt dit aangepakt. Een actie die u niet alle dagen doet.

Hoe, wat en wanneer

Wat is de juiste aanpak? Welke patches en updates in welke volgorde? Hoe de risico’s van conflicten te vermijden? Hoe die firmware-upgrade uit te voeren? Welke impact heeft de patch op de performance en hoe los ik dat op? Deze en andere vragen komen zeker bij u op.

Zorg minder

SPS weet hoe dit aangepakt moet worden. Wij onderzoeken de risico’s en gevolgen, potentiele conflicten, relevante patches en firmware upgrades en houden elk bericht van de leveranciers continue in de gaten. Onze tientallen jaren ervaring als managed services provider is voor u een ‘zorg minder’.

Laat ons helpen

Wij helpen u de beveiligingslekken te dichten. Bel 0182-302200 of laat uw gegevens achter. Wij bellen u vrijwel direct terug.