25 jaar Grip op IT en de Business

Sinds 1994 is SPS één van de meest toonaangevende IT-bedrijven in Nederland. Naast IT Managed Services voor honderden middelgrote en grote organisaties, is SPS ontwikkelaar van Gensys, de krachtige Business en IT Service Management oplossing voor Managed Services Providers, Cloud Services Providers, Shared Service Centra en IT-afdelingen. Met ruim 75 IT-experts staan wij dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar.

“Wat 25 jaar geleden begon als een rebels idee om met 5 gedreven beheerspecialisten het IT-beheer van meerdere klanten op afstand op een slimme proactieve wijze te gaan uitvoeren, gebruikmakend van het toen al unieke GENSYS monitor platform, is in de afgelopen 25 jaar uitgegroeid tot een solide, kennis gedreven en kwalitatief hoogstaande IT service organisatie die de toegewijde business en IT partner is van ruim 300 organisaties en collega IT bedrijven in Nederland.” aldus Marko de Jong oprichter en CEO van SPS. Lees hier het volledige nieuws artikel.

Het waarom

Wij geloven dat een ‘oase van rust’ in een snel veranderende digitale wereld een doorslaggevende factor is voor het succes van onze klanten. Hiervoor is grip krijgen op die snel veranderende digitale wereld noodzakelijk. Die grip is alleen goed mogelijk als controle op de digitale processen is gegarandeerd. Dynamiek laat zich nu eenmaal slecht besturen door hectiek. SPS heeft agile IT-beheersoftware en managed services ontwikkeld waarmee grip op de digitale processen wordt gerealiseerd. Grip die ‘rust’ brengt.

Focus

SPS heeft een duidelijke focus sinds de oprichting in 1994. Ons primaire streven is om organisaties effectief en efficiënt controle te geven over de IT. Dit uitzonderlijk goed te doen en ons niet te laten afleiden. SPS helpt organisaties met de digitale transformatie, zowel met haar RES-Q Managed Services voor organisaties die het IT-beheer uitbesteden als met de Gensys software voor organisaties die zelf het IT-beheer willen doen.

Producten en diensten

SPS is de leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business en IT Service Management oplossing en de op Gensys gebaseerde RES-Q Managed Services. SPS levert diverse cloud diensten waaronder de SPS Cloud Workspace. De SPS consultancy services maken ons aanbod compleet.

Voor wie

SPS richt zich vooral op de Managed Services Providers, Cloud Services Providers, Shared Service Centra en de IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties. Onze eindklanten en de klanten van service providers zullen ingrijpend digitaliseren. SPS zorgt dat service providers en eindklanten succesvol zijn met die digitale transformatie. Wij zorgen voor grip, controle en regie op de digitale processen.

Cultuur

Loop binnen bij SPS en voel de dynamiek. Nieuwe marktontwikkelingen vertalen wij snel en effectief naar innovatieve IT-oplossingen. Collega’s zoeken elkaar op om ideeën, kennis en successen met elkaar te delen. Wij, onze medewerkers dus, willen dat de klanten vanuit een ‘oase van rust’ excelleren, agile zijn en grip krijgen op de IT. En kijkend naar onze medewerkers dan zorgen gunnen, geven en nemen voor een goede sfeer, vrijheid en enorme flexibiliteit.

Werken bij SPS

Een carrière in de wereld van IT; daarvoor kies je op het moment dat jij onderdeel wordt van SPS. Omdat we nu én in de toekomst samen de toon willen zetten in de wereld van IT en innovatie, zijn we op zoek naar mensen die de dynamiek en snelheid van deze snelle wereld verstaan. Die samen willen werken aan het beste product, de beste dienst en het beste commerciële resultaat.