RES-Q Managed IT Services

Kostenbesparing, moderniseren en optimaliseren van de IT infrastructuur zijn constant terugkerende thema’s binnen IT afdelingen. Daarnaast vraagt de business steeds meer flexibiliteit, beschikbaarheid en capaciteit van de geautomatiseerde processen.  

Daarom kiezen bedrijven voor de RES-Q Managed Services van SPS, zodat IT zich kan focussen op strategische IT projecten. Specialistische kennis hoeft niet meer te worden ingehuurd want met ruim 75 IT-experts staan wij dag en nacht, 365 dagen per jaar voor onze klanten klaar. 

Cloud Services

U ziet de mogelijkheden van Azure voor uw organisatie, maar heeft de transitie naar Azure wel een gezonde business case? Welke applicaties zijn er eigenlijk en waar worden zij voor gebruikt? Zijn zij wel geschikt voor Azure en wat moet ik doen om dat voor elkaar te krijgen? Waarmee beginnen? Vragen waar de Azure Readiness Assessment antwoorden op geeft. Binnen een korte tijd (drie dagen) ontvangt u een rapport met een betrouwbare inventarisatie van uw applicatielandschap, welke applicaties naar Azure kunnen en als dat niet zondermeer kan welke stappen u met uw applicatieleverancier moet nemen. En voor de business case leveren wij de begrote Azure-kosten op met eventueel de Office 365 kosten voor uw organisatie. Wij garanderen dat u een eerlijk advies krijgt en dat wij niet bij voorbaat een cl

Managed Security Services

Is de beveiliging van mijn IT-omgeving wel op niveau? Wat zijn de kwetsbaarheden waar ik slecht tegen bestand ben? Hoe pak ik verbeteringen aan? Heb ik daar wel voldoende kennis voor in huis? Deze en andere vragen houden u bezig, want IT-security staat bovenaan op elke prioriteitenlijst. Zorg dat u op korte termijn inzicht krijgt in de status van uw IT-security. Weet welke maatregelen u op korte termijn, maar ook structureel moet nemen. De SPS Vulnerability Assessment inventariseert, scant, beoordeelt en adviseert met als resultaat een pragmatisch maar concreet plan van aanpak en een voorstel om ook veilig te blijven. Een deskundig en to-the-point advies met concrete punten die direct de IT-security verbeteren.

Tijdelijke Expertise

Zoek niet verder. Sinds 1994 hebben wij de diepgaande kennis en ervaring die u nodig heeft. Vooral op AIX, HP-UX, Solaris, BSD en op diverse Linux-distributies zoals Red Hat Linux, Oracle Linux, CentOS, SUSE Linux, Debian en Ubuntu. Wij detacheren onze experts en u haalt kennis in huis van o.a. Puppet, Chef, Ansible, Docker, Samba, OpenSSH, OpenVPN, SSL/TLS, iptables, HP Serviceguard, IBM HACMP, HA-Proxy, HA-Linux, Red Hat Cluster Suite, LDAP, RADIUS, Oracle, PostgreSQL, MySQL, MariaDB, CommVault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup en Veeam. Laat u helpen bij de installatie, configuratie, automation, performance-tuning, troubleshooting, beheer, netwerkinrichting, beveiliging, database-implementaties en back-up- en recovery-inrichting.

Projectservices

Migreren van IT-infrastructuren en IT-platformoplossingen is specialistisch werk. Alleen door diepgaande kennis en ervaring zal een migratie soepel en efficiënt verlopen.
Onze diepgaande kennis van IT infrastructuren en pragmatische aanpak zijn de ingrediënten voor een succesvol IT infrastructuurproject op maat.

Vrijblijvend advies?

Wij vertellen u graag alles over de Services van SPS. Misschien wilt u ons beheercentrum met eigen ogen zien?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.