Managed workspace

Office 365 for business

Succesvol naar Azure

Grip op de cloud

Klaar voor Azure en hoe dan naar de cloud?

U ziet de mogelijkheden van Azure voor uw organisatie, maar heeft de transitie naar Azure wel een gezonde business case? Welke applicaties zijn er eigenlijk en waar worden zij voor gebruikt? Zijn zij wel geschikt voor Azure en wat moet ik doen om dat voor elkaar te krijgen? Waarmee beginnen? Vragen waar de Azure Readiness Assessment antwoorden op geeft. Binnen een korte tijd (drie dagen) ontvangt u een rapport met een betrouwbare inventarisatie van uw applicatielandschap, welke applicaties naar Azure kunnen en als dat niet zondermeer kan welke stappen u met uw applicatieleverancier moet nemen. En voor de business case leveren wij de begrote Azure-kosten op met eventueel de Office 365 kosten voor uw organisatie. Wij garanderen dat u een eerlijk advies krijgt en dat wij niet bij voorbaat een cloudoplossing doordrukken. Het gaat u en ons om de beste oplossing.

Cloud Workspace

De SPS Cloud Workspace is gebouwd om productiever en meer agile te zijn. Is ‘device’ onafhankelijk, omarmt mobiliteit en maakt optimaal gebruik van de devices die u al hebt. Veiligheid, betrouwbaarheid en ‘managed’ zijn sleuteleigenschappen van de SPS Cloud Workspace. Naast het integrale beheer ervan is een onderscheidend onderdeel van onze werkplekoplossing de integratie met bestaande, veelal oudere bedrijfsapplicaties. Met de SPS Cloud Workspace wordt een ‘business focused’ werkplek met een doordachte technische invulling realiteit. IT neemt zo het initiatief om de gebruikerservaring te verbeteren, bedrijfsprocessen te innoveren en de kosten te verlagen.

Migreren naar Azure

Het Microsoft© Azure™-platform biedt veel en is steeds meer geschikt voor bedrijfskritische toepassingen. Wij kennen de risico’s, die vrijwel dagelijks veranderen, waardoor wij uw gang naar de Azure cloud succesvol laten verlopen. Onze ervaring komt het meest tot zijn recht bij complexe, vaak hybride, omgevingen. SPS is een Microsoft Direct Cloud Solution Provider.

Azure Monitoring

U wilt grip houden op uw volledige IT-omgeving, ook als deze geheel of deels ‘in de Microsoft Azure cloud’ staat. Tenslotte wilt u uw (interne) klanten de garantie te geven dat de, veelal hybride bedrijfskritische, cloudoplossingen optimaal presteren. U hebt end-to-end inzicht nodig in de IT-infrastructuur, waar deze zich ook bevindt. Wij zorgen dat u uw IaaS-, PaaS- en SaaS-oplossingen kunt monitoren, eventueel geïntegreerd met uw ‘on-premises’ IT. U kunt de bewaking van uw (hybride) cloud-oplossingen ook aan ons overlaten.

Azure Stack Microsoft

Managed Azure Stack

U wilt de Azure services inzetten bij uw vernieuwingen, maar de public cloud is voor u niet het juiste antwoord. De Azure Stack, die Microsoft met geautoriseerde hardwareleveranciers heeft ontwikkeld, is dan de oplossing: uw Azure cloudplatform als appliance in uw eigen datacenter. U staat dan voor de uitdaging om uw Azure Stack integraal te beheren en de prestaties en verbruik ervan te bewaken. Daarnaast wilt u garanderen dat SLA’s worden nagekomen, ook als de Azure Stack onderdeel is van uw totale IT-omgeving. Met SPS kunt u de uitdagingen aan. Met onze Managed Azure Stack bent u verzekerd van optimaal beheer van de stack en heeft u integraal grip op de hybride omgeving.

Office 365

Office 365 is meer dan de vertrouwde office-applicaties uit de cloud. Office 365 stelt uw bedrijfsdata centraal dankzij de geïntegreerde functies voor gegevensbewerking, gegevensanalyse en het delen van gegevens. Office 365 is gemaakt om te communiceren en samen te werken. Office 365 is de meest uitgebreide en veiligste oplossing om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Zorg voor een succesvolle implementatie, laat SPS u hierin helpen.

Dynamics AX uit de cloud

Volledig technisch en functioneel beheerd. Betalen voor gebruik. Snel beschikbaar, altijd en overal te gebruiken. Op uw bedrijfssituatie afgestemde implementatie. Ingericht en beheerd door experts. HSO is de leverancier van branchegerichte ERP-software op basis van Microsoft Dynamics AX. SPS levert en beheert de meest betrouwbare en veilige Dynamics AX Private Cloud.