Wat kan, wat niet?

Hybride oplossingen

Integraal beheer

Azure Monitor

Overstappen naar de Azure cloud? Lees ons whitepaper voor een onbezorgde reis naar Azure

Download Whitepaper

Het Microsoft© Azure™-platform biedt veel en is steeds meer geschikt voor bedrijfskritische toepassingen. Wij kennen de risico’s, die vrijwel dagelijks veranderen, waardoor wij uw gang naar de Azure cloud succesvol laten verlopen. Onze ervaring komt het meest tot zijn recht bij complexe, vaak hybride, omgevingen. SPS is een Microsoft Direct Cloud Solution Provider.

Lees onze waardevolle lessen over migreren naar Azure


SPS is bekend met complexe migraties naar de Microsoft Azure cloud. We hebben een aantal waardevolle lessen beschreven in een whitepaper.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Veranderingen en vernieuwingen in een rap tempo

U zoekt een partner met ervaring die weet wat er voor komt kijken om een complexe IT-omgeving te migreren naar de Microsoft© Azure™ cloud. Wij weten dat het voor u moeilijk is om de actuele mogelijkheden en beperkingen bij te houden. Toch wilt u een optimaal passende oplossing, en dat kan. Wij helpen u bij de migratie, wij weten wat wel en niet haalbaar is.

Hybride cloud

In de praktijk zien wij veel hybride oplossingen. Onze uitgebreide, maar ook diepgaande kennis, van IT-infrastructuren vullen wij aan met kennis over en ervaring met de Azure cloud. Het inrichten van hybride IT-omgevingen is voor ons vanzelfsprekend. Wij zijn voor u van waarde bij complexe omgevingen waar de combinatie van (legacy) on-premise IT en Azure-oplossingen voor hoofdbrekens zorgt.

En het beheer?

U wilt grip houden op uw IT-omgeving, ook als deze geheel of deels ‘in de cloud’ staat. Tenslotte wilt u uw (interne) klanten de garantie geven dat die, veelal bedrijfskritische, cloudoplossingen optimaal presteren. Met de RES-Q Managed IT Services zorgen wij voor die garantie. Wij bewaken de uptime, capaciteit en performance van uw Azure cloud, ook als deze geïntegreerd is met uw on-premise IT.

Azure Monitor

Maakt u geen gebruik van de RES-Q Managed IT Services dan is na de migratie de Azure Monitor onmisbaar. Met de Azure Monitor bewaakt u de beschikbaarheid en prestaties van de cloudoplossingen, al dan niet in een hybride omgeving, op basis van een SLA. ‘Alerting’ en uitgebreide analyses zijn mogelijk omdat gedetailleerde asset-, performance-, capacity- en usage-gegevens worden opgehaald, opgeslagen en bewerkt tot informatie.

Vrijblijvend advies?

Wij vertellen u graag alles over migreren naar Azure

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.