Volledig uit de cloud

Hoogste betrouwbaarheid

24/7 monitoring

ISO 27001 gecertificeerd

Voor uw situatie en volledig beheerd

Bekijk Leaflet

Een volledig technisch en functioneel beheerde Dynamics AX oplossing uit de cloud. Operationele kosten in plaats van investeringen. Betalen voor gebruik. Snel beschikbaar, altijd en overal te gebruiken. Een perfect op uw bedrijfssituatie afgestemde implementatie, ingericht en beheerd door experts. HSO is de leverancier van branchegerichte ERP-software op basis van Microsoft Dynamics AX, en SPS levert en beheert de meest betrouwbare en veilige Dynamics AX Private Cloud.

1 + 1 = 3

HSO richt Microsoft Dynamics AX in voor uw bedrijfssituatie, integreert deze met andere applicaties en verricht het functioneel beheer. SPS beschikt over de IT-infrastructuur in haar beveiligde datacenter in Reeuwijk met uitwijk in Hengelo. Wij bewaken en beheren de beschikbaarheid, capaciteit en prestaties 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Altijd en overal toegang

Continue beschikbaarheid van Microsoft Dynamics AX krijgt u door een correcte implementatie afgestemd op uw bedrijfssituatie, hoogwaardig applicatie- en technisch beheer en een veilige en betrouwbare IT-infrastructuur. Door een beveiligde toegang via het internet realiseert u beschikbaarheid vanaf elke plaats op elk moment.

Betrouwbaar en veilig

SPS bewaakt en beheert de beschikbaarheid, capaciteit en prestaties 24 uur per dag 7 dagen in de week. De RES-Q Managed IT Services en Cloud Services zijn ISO 27001 gecertificeerd. Ons datacenter is optimaal beveiligd tegen fysieke en digitale verstoringen. Omdat SPS beschikt over een uitwijkcentrum in Hengelo is uw private cloud continue beschikbaar.

Eén aanspreekpunt

Voor uw private cloud hoeft u geen Service Level Agreements met verschillende partijen af te sluiten. U hoeft zich niet bezig te houden waar u moet zijn en wie verantwoordelijk is. Er is één centraal aanspreekpunt. Dat is essentieel wanneer u Microsoft Dynamics AX zonder zorgen wilt gebruiken.

Virtuele werkplek in de cloud

Aanvullend op uw Dynamics AX Private Cloud kunt u kiezen om met meer functionaliteit en opslag uw virtuele werkplek in de cloud uit te bouwen. Denk dan aan e-mail, agenda, office-applicaties, bedrijfsdocumenten, etc. De SPS Cloud Workplace oplossing is voor u beschikbaar.

Vrijblijvend Dynamics AX advies?

Wij vertellen u graag alles over Dynamics AX uit de cloud van SPS. Misschien wilt u ons datacenter met eigen ogen zien?