Geen hoge investeringen

Vaste prijs per maand

Pay as you grow principe

Veilig en betrouwbaar

Betrouwbaar en veilig in de cloud

U wilt een efficiënt ingerichte IT-omgeving, flexibel zijn en risico’s uitsluiten. Dat vergt aanzienlijke investeringen in hardware en software en het beheer kost tijd en geld. IT ‘in de cloud’ is een oplossing. SPS levert u een betrouwbaar en veilig cloud-platform. Voor een vaste prijs per maand kunt u uw private cloud creëren door virtuele machines en andere software te activeren op het beheerde SPS cloud-platform.

Vrijblijvend Private Cloud advies?

Wij vertellen u graag alles over de Private Cloud van SPS. Misschien wilt u ons datacenter met eigen ogen zien?

Hoge beschikbaarheid en optimale prestaties

SPS bewaakt en beheert de beschikbaarheid, capaciteit en prestaties van het cloud-platform 24 uur per dag 7 dagen in de week. Omdat SPS beschikt over een uitwijkcentrum op een andere locatie in Nederland is uw private cloud bestand tegen verstoringen en calamiteiten en garanderen wij een zeer hoge beschikbaarheid.

Operationele kosten in plaats van investeringen

Geen investeringen in beheer, onderhoud en kennis van de onderliggende storage, netwerk, servers en hypervisor-laag waarop de virtuele machines draaien. Een aanzienlijke verschuiving van CAPEX naar OPEX.

Pay as you grow

Betalen voor het gebruik, betalen voor wat werkelijk nodig is. SPS heeft een pay as you grow model voor het opschalen van extra resources (storage, memory, CPU). Dit flexibele model biedt u de mogelijkheid om snel aanvullende resources in te zetten zonder weer grote investeringen te doen.

Managed private cloud

Met de RES-Q Managed IT Services kunt u het beheer van uw IT-omgeving op het cloud-platform ook aan ons overlaten. Door de aanpasbaarheid van de RES-Q Managed IT Services kunt u kiezen wat het beste bij u past. Wat wij doen, wat wij beheren, hoe snel wij handelen en wanneer wij handelen, dat bepaalt u.

Vrijblijvend Private Cloud advies?

Wij vertellen u graag alles over de Private Cloud van SPS. Misschien wilt u ons datacenter met eigen ogen zien?

Recente video’s