Pragmatisch

Concreet

Onafhankelijk

Met garantie

Endpoint security afdoende?

Download Whitepaper

Is de toegang tot uw netwerk en uw systemen met belangrijke data wel afdoende beveiligd? Houden uw huidige endpoint security maatregelen kwaadwillende personen wel echt buiten de deur? Bedenk dat de risico’s alleen maar toenemen, zeker als de grenzen van de IT-infrastructuur worden verlegd naar ‘any place’ ‘any time’ en ‘any device’. Zorg dat uw endpoint security op het juiste niveau is, dat het ontwerp hiervoor gebaseerd is op een gedegen analyse van uw situatie en met kennis van wat wel werkt en wat niet. SPS inventariseert, adviseert, ontwerpt en implementeert de beveiliging van uw ‘endpoints’. Daarnaast presenteren wij u een concreet plan om ook veilig te blijven.

Bekijk hier de 4 stappen naar een volledige controle over IT-Security

In dit whitepaper geven we een framework voor het inrichten en handhaven van een stabiele en veilige basis.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Het resultaat

Weten wat u te doen staat. Dat houdt u er zeker aan over, want na inventarisatie en analyse adviseren wij u over additionele mogelijkheden en verbeteringen. Een doortimmerd implementatieplan leveren we ook, waarna u doelgericht aan de slag kan. Heeft u daar onvoldoende kennis voor in huis, dan kunnen wij de implementatie doen.

End point security, een breed pakket

Het gaat niet alleen over apparatuur van de gebruiker, zoals laptops, desktop of mobiele devices. Ook servers in een datacenter kunnen een ‘endpoint’ zijn. Onderwerpen die regelmatig aan de orde komen zijn o.a.: endpoint encryptie, application control, e-mailbeveiliging, beveiliging webverkeer, patching en update infrastructuur, antivirus en antimalware, device management systemen, data classificatie.

Bewaken en beheren

End points beveiligen is één ding, veilig blijven is een tweede. Wij bewaken voor u de bereikte situatie continu en afwijkingen worden direct verholpen. Garandeer zo de continuïteit en kwaliteit van de securitymaatregelen en -oplossingen, voorkom desinvesteringen en blijf volledig ‘in control’. Ook met het oog op compliance-verplichtingen. Kies voor RES-Q Managed IT Services.

De voordelen

Ons advies, het ontwerp en de implementatie zijn gebaseerd op tientallen jaren ervaring met een grote diversiteit aan IT. Wij zijn objectief, want wij hebben geen belang om een security-product, van welke leverancier dan ook, te promoten. Als u dat wilt verzorgen wij het gehele traject, van ontwerp tot en met beheer. Weer een zorg minder.

SPS, uw garantie

U krijgt een onafhankelijk en eerlijk advies en ontwerp. SPS is ISO 27001 gecertificeerd en heeft, door haar 25 jaar ervaring met het inrichten en beheren van IT-infrastructuren, essentiële kennis in huis om IT-security oplossingen in te richten en in stand te houden. Dat garanderen wij, dus ‘no cure no pay’.

Neem contact op

Wij vertellen u graag alles over endpoint security.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.