Proactief

Geen fouten

Multi-vendor

Met garantie

Firewall inrichting en firewall management

Download Whitepaper

Weet u waar uw firewall uw organisatie wel en niet tegen beschermd? Is de eigen kennis wel op niveau en kent u de laatste ontwikkelingen en dreigingen? Is het change-proces onder controle met objectieve beoordelingen en autorisaties? Zijn fouten en issues tot het minimum beperkt? Lopen security-audits zonder problemen? Zorg dat de toegang tot uw netwerk optimaal functioneert, nu en in de toekomst. Anticipeer op bedreigingen en houd de firewall up-to-date. Laat SPS uw partner zijn bij het inrichten en beheren van uw firewall. Na inventarisatie en met een pool van geteste rules als basis, richten wij uw firewall overzichtelijk in. Wij monitoren en beheren de omgeving proactief, nemen direct maatregelen bij nieuwe dreigingen, lossen incidenten op en toetsen changes vooraf. U hoeft niet te investeren in kennis en in het dagelijks beheer. Wij zorgen dat uw firewall up-to-date blijft en dat uw netwerk beveiligd is.

Bekijk hier de 4 stappen naar een volledige controle over IT-Security

In dit whitepaper geven we een framework voor het inrichten en handhaven van een stabiele en veilige basis.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Het resultaat

U wilt 24×7 een optimaal beschermde toegang tot uw netwerk. Wij zorgen dat uw firewall dreigingen adequaat afwendt door de implementatie van geteste rules en snelle actie en update bij nieuwe dreigingen. U hebt een overzichtelijk ingerichte firewall waardoor de kans op fouten aanmerkelijk wordt gereduceerd. Relevante berichten worden direct opgepakt door continue monitoring en beheer. Wijzigingen zijn objectief beoordeeld, geautoriseerd en getoetst aan opgestelde richtlijnen door een gestructureerd change-proces. Altijd een up-to-date firewall die optimaal functioneert en doet wat je verwacht.

Bewaken en beheren

Zorg dat de inrichting van de firewall correct en up-to-date is. SPS toetst de inrichting en zorgt dat deze goed en overzichtelijk is. Daar mag het niet bij blijven. Dreigingen veranderen en helaas nemen ze meer en meer toe. SPS update uw firewall(s) voortdurend en pakt afwijkingen van standaarden direct aan. Dat is ook nog niet genoeg. Monitor 24 uur per dag, 7 dagen in de week het gedrag van uw firewall, analyseer meldingen en neem proactief actie. Kies voor SPS Managed Firewall.

Kies uw oplossing

SPS Managed Firewall kent drie oplossingen: Basic, Standard, Enterprise. Standard is veelal het vertrekpunt. Bij deze oplossing worden vrijwel alle aspecten/onderdelen van de firewall proactief beheerd. Standard is een complete oplossing, maar voor grote organisaties adviseren wij Enterprise. Basic is een goede oplossing als monitoring en software-updates voldoende zijn. Ook voor een ‘firewall uit de cloud’ hebben wij een passende oplossing, afgeleid van Standard.

De voordelen

Investering in firewall-kennis is niet meer nodig, of kan aanmerkelijk worden beperkt. Nieuwe dreigingen worden in de gaten gehouden met gegarandeerde actie. Correcte, volledige en overzichtelijke inrichting door standaard rule bases. Kans op fouten is vrijwel nihil door een gestructureerd change-proces waarin wijzigingen van rules en andere configuratiezaken objectief worden beoordeeld, getoetst aan richtlijnen, getest en geautoriseerd. Gedegen inzicht in waartegen de firewall beschermt en wat zich heeft afgespeeld door rapportages. Betere resultaten bij audits door inzicht in complete historie van changes en meldingen. U kunt op uw firewall(s) vertrouwen door de inzet van actuele kennis en proactief beheer.

SPS, uw garantie

U krijgt een onafhankelijk en eerlijk advies en onze aanpak is pragmatisch. SPS is ISO 27001 gecertificeerd en heeft, door haar 25 jaar ervaring met het inrichten en beheren van IT-infrastructuren, essentiële kennis in huis om hardening in te richten en in stand te houden. Dat garanderen wij, dus ‘no cure no pay’.

Neem contact op

Wij vertellen u graag alles over Managed Firewall.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.