Altijd IT-beheer

Tijdelijk

Eenvoudig

Vangnet zijn

U bent verzekerd van IT-beheer

Bekijk Brochure

U heeft vast te maken met tijdelijke capaciteitstekorten ontstaan door vakantie, ziekte, training, projectinzet, ontslag, etc. Die tekorten kunnen wij snel voor u oplossen. SPS kan het IT-beheer op zeer korte termijn voor een bepaalde tijd overnemen of uw beheercapaciteit aanvullen. Dit kan voor de gehele IT-omgeving of voor een specifiek deel. Wij kunnen dit ook als ‘vangnet’ inrichten. Geen moeilijke contracten, geen langdurige verplichtingen.

Brochure RES-Q

Lees alles over onze RES-Q Managed IT Services

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het monitoren en beheren van complexe IT-omgevingen. Lees er alles over in onze brochure.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Tijdelijk beheer

Voor een IT-afdeling is het soms moeilijk de bezetting voor het dagelijks beheer op het juiste niveau te houden. Denk hierbij aan ziekteverzuim, vakantieperiodes en trainingen. Ook zien wij regelmatig de noodzaak om de beheercapaciteit tijdelijk uit te breiden, bijvoorbeeld bij migraties of tijdens piekperioden. Wij kunnen u snel helpen. Op afstand beheren wij uw IT-omgeving en als u dat wenst 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Vangnet

Ook kunnen wij als ‘vangnet’ optreden en in actie komen als blijkt dat uw beheerders niet op tijd reageren. Op eenvoudige wijze kunnen de meldingen worden doorgezet naar ons beheercentrum. Wij zien exact wat uw beheerders zien. Wordt er geen actie genomen binnen de tijd die wij met elkaar hebben afgesproken, dan zal SPS de melding oppakken.

Aanpasbaar op uw situatie

Voor delen van uw IT kunnen wij verschillende afspraken maken en de service level agreements zijn afgestemd op uw situatie. U kunt voor het tijdelijk beheer of voor het vangnet kiezen wat het beste bij u past.

Vrijblijvend advies?

Wij vertellen u graag alles over de RES-Q Managed IT Services van SPS. Misschien wilt u ons beheercentrum met eigen ogen zien?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.