Infrastructuur

OS/Database

Networking/Virtualisatie

Ruim 70 IT-experts

Tijdelijk UNIX/Linux expertise nodig?

Zoek niet verder. Sinds 1994 hebben wij de diepgaande kennis en ervaring die u nodig heeft. Vooral op AIX, HP-UX, Solaris, BSD en op diverse Linux-distributies zoals Red Hat Linux, Oracle Linux, CentOS, SUSE Linux, Debian en Ubuntu. Wij detacheren onze experts en u haalt kennis in huis van o.a. Puppet, Chef, Ansible, Docker, Samba, OpenSSH, OpenVPN, SSL/TLS, iptables, HP Serviceguard, IBM HACMP, HA-Proxy, HA-Linux, Red Hat Cluster Suite, LDAP, RADIUS, Oracle, PostgreSQL, MySQL, MariaDB, CommVault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup en Veeam. Laat u helpen bij de installatie, configuratie, automation, performance-tuning, troubleshooting, beheer, netwerkinrichting, beveiliging, database-implementaties en back-up- en recovery-inrichting.

Tijdelijk database expertise nodig?

Bel SPS. Al meer dan 25 jaar zijn wij expert op databases, zoals Oracle, SQL Server, Progress / OpenEdge, PostgreSQL, MySQL, MariaDB. Wij detacheren onze IT-professionals om u te helpen bij de installatie, configuratie, tuning, back-upinrichting en beheer. SPS heeft de DBA die u zoekt. Een migratie voor de boeg? Laat SPS u helpen met advies en bij de uitvoering.

Meer over databases

Tijdelijk networking expertise nodig?

Stop met zoeken, wij hebben die tijdelijke IT-professional. Al onze specialisten hebben een ruime ervaring en de nodige certificeringen op zak. Voor de installatie, configuratie en het beheer van firewalls, switches, routers, load balancers, etc. moet u bij SPS zijn. Wij detacheren de netwerkspecialist voor dat expertisegebied en voor de betreffende leverancier, zoals Cisco, Dell, Juniper, Sonicwall, Lenovo, IBM, Brocade, HP, Huawei.

Meer over networking

Tijdelijk storage expertise nodig?

U bent aan het juiste adres. Onze storage-specialisten weten hoe ze de opslagsystemen van Dell (EqualLogic, MD, EMC), Hitachi, HP (EVA, 3PAR, Lefthand, MSA), NetApp, NetGear, IBM (Storwize) en Nimble moeten configureren, tunen en beheren. Ook weten zij het beste uit de meeste SAN-switches te halen, waaronder die van Brocade, Dell en Cisco.

Meer over storage

Tijdelijk virtualisatie expertise nodig?

Bemens uw project of versterk uw bezetting met de tijdelijke inzet van de SPS IT-specialisten op Citrix, VMware, Microsoft, RES en AppSense. Laten wij uw gemis aan kennis en ervaring oplossen. Servervirtualisatie, desktopvirtualisatie, applicatievirtualisatie, het is ons op het lijf geschreven. Wij kennen de oplossingen rond Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V, VMware vSphere en Oracle VirtualBox in detail.

Meer informatie over virtualisatie

Tijdelijk server based computing expertise nodig?

Zoekt u kennis van Citrix Server Based Computing, Citrix XenApp/Citrix Presentation Server, Microsoft Remote Desktop Services of zelfs Windows Terminal Server 2000/2003? Niet verder zoeken. Wij zijn ermee opgegroeid. Detachering van onze expertise is onmisbaar bij het oplossen van problemen, beheer, upgrades en migratie naar andere oplossingen, zoals naar een VDI-omgeving van Citrix, VMware of Microsoft.

Meer informatie over server based computing

Tijdelijk back-up en recovery expertise nodig?

Maak gebruik van onze IT-specialisten voor uw back-up- en recovery-oplossing. Wij detacheren onze mensen o.a. voor de inrichting, onderhoud en optimalisatie van uw back-upoplossing, maar ook voor het ontwerp en de inrichting van disaster-recovery. SPS beschikt over ruime ervaring met back-up- en replicatiesoftware waaronder Commvault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup, Veeam Backup & Replication, HP Data Protector, Tivoli Storage Manager, Double-Take, Dbvisit. Back-up in Azure inrichten? Wij weten hoe dit moet.

Meer over back-up