Back-up

Disaster-recovery

Commvault

Azure backup

Tijdelijk back-up en recovery expertise nodig?

Maak gebruik van onze IT-specialisten voor uw back-up- en recovery-oplossing. Wij detacheren onze mensen o.a. voor de inrichting, onderhoud en optimalisatie van uw back-upoplossing, maar ook voor het ontwerp en de inrichting van disaster-recovery. SPS beschikt over ruime ervaring met back-up- en replicatiesoftware waaronder Commvault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup, Veeam Backup & Replication, HP Data Protector, Tivoli Storage Manager, Double-Take, Dbvisit. Back-up in Azure inrichten? Wij weten hoe dit moet.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen snel de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Back-up en recovery

Implementeer en beheer uw back-upomgeving met onze hulp. Wij hebben de ervaren specialisten om u erbij te helpen. Speerpunten zijn Commvault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup, Veeam Backup & Replication. Wij helpen u bij de configuratie, analyse en oplossen van issues, periodieke controle, testen van RTO en RPO, updates van de back-upsoftware, uitvoeren restore-testen, etc.

Disaster-recovery

Laat SPS u adviseren over de best passende disaster-recovery-oplossing. Uw situatie en eisen zijn leidend, niet de technische features. Onze IT-specialisten zorgen voor een objectief advies. Laat u helpen bij de implementatie, tenslotte is het inrichten van een disaster-recovery-omgeving niet uw dagelijks werk.

Veeam

Gebruik onze expertise voor het inrichten van Veeam. Maak optimaal gebruik van uw Veeam Availability Suite door onze specialisten. Gebruikt u de cloud en on premises IT? Benut onze ervaring met hybride omgevingen en vraag SPS om hulp. Wij werken met u naar succes van uw Veeam-implementatie. Downtime voorkomen? Laat SPS uw Veeam-omgeving in topconditie houden. SPS is partner van Veeam.

Commvault

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring met Commvault. Implementeer en onderhoud uw Commvault-oplossing met specialisten van SPS. Kennisoverdracht naar uw mensen is onderdeel van onze support. Commvault garandeert dat de back-up data betrouwbaar is en dat een data restore veilig kan worden uitgevoerd, maar om Commvault in topconditie te houden is onderhoud nodig. Op afroep of periodiek doen wij dit onderhoud voor u. Hulp nodig bij het inrichten van de back-up in de cloud met Commvault? Neem contact met ons op, wij kunnen u van dienst zijn.

Back-up van bedrijfskritische data van zakelijke toepassingen opslaan in de cloud met Commvault

Commvault upgrade

Commvault is op 15 december 2017 gestopt met de ondersteuning op Commvault® Simpana® versie 10.0 voor alle componenten, t.w. CommServe, Media Agent, Content Indexing en Web Server. Upgrade naar Commvault Next Generation Platform v11 om problemen en extra kosten te vermijden, maar ook om te profiteren van een uitgebreide set aan nieuwe functies. Ga niet zelf op zoek hoe de upgrade aan te pakken en risico’s uit te sluiten. Maak gebruik van de diepgaande kennis en jarenlange ervaring van SPS bij zeer veel klanten. Wij upgraden uw Commvault-omgeving efficiënt en voor een ‘fixed price’.

Azure Back-up

Met minimale kosten een goed werkende back-upomgeving in de Azure Cloud inrichten? Laat SPS u helpen. Azure Back-up is de Azure-service voor het maken van back-ups en het herstellen of beschermen van gegevens. Wij kennen de mogelijkheden en beperkingen van Azure Back-up.

Wat is Azure Back-up, en meer

Dbvisit

Dbvisit implementeren? Laat SPS u helpen, wij weten wat wel en niet kan. Dbvisit Standby is een kant-en-klare, vriendelijk geprijsde en degelijke disaster-recovery-oplossing voor Oracle Standard Edition (SE) omgevingen. Dbvisit Replicate verzorgt de logische en/of gedeeltelijke replicatie, real-time BI-rapportages en het delen van gegevens binnen de onderneming onafhankelijk van de locatie.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen snel de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.