Oracle

SQL Server

Progress

MySQL/MariaDB

Tijdelijk database expertise nodig?

Bel SPS. Al meer dan 25 jaar zijn wij expert op databases, zoals Oracle, SQL Server, Progress / OpenEdge, PostgreSQL, MySQL, MariaDB. Wij detacheren onze IT-professionals om u te helpen bij de installatie, configuratie, tuning, back-upinrichting en beheer. SPS heeft de DBA die u zoekt. Een migratie voor de boeg? Laat SPS u helpen met advies en bij de uitvoering.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen snel de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Oracle

Tijdelijk een Oracle DBA nodig? Neem contact op. Laat die installatie, upgrade, patching, datamigratie, hardening, monitoring, performance-tuning, back-up en recoveryinrichting over aan ons. Onze specialisten kennen de ins-en-outs van Oracle Server, Oracle Fusion Middleware, Oracle Report Server, Oracle Data Guard, Oracle Clusterware, Oracle RAC, Oracle Recovery Manager en DBvisit.

Microsoft SQL Server

Schakel ons in voor installatie, patching, migratie, (inplace) upgrade, High Availablity (Clustering, Availability Groups), performanceanalyses en -tuning. Voor alle releases, van 2005 t/m 2017. Hulp nodig bij de Reporting Services? Wij helpen u bij de installatie, upgrade, migratie en dragen graag onze kennis over.

Progress OpenEdge

Installeer, configureer, tune, patch en beheer uw Progress-databases met SPS. Onze specialisten zijn geen nieuwkomers, maar ervaren op oude en nieuwe releases van Progress OpenEdge RDBMS. Wij hebben die tijdelijke Progress-DBA voor u. Richt de back-upomgeving in met hulp van SPS. Maak een HA-oplossing voor uw productieomgeving met een van onze specialisten met Progress Fathom/OpenEdge Replication of replicatie op basis van scripting.

PostgreSQL

Laat onze specialisten u ondersteunen bij het implementeren en beheren van uw PostgreSQL database van EnterpriseDB. Wij weten wat PostgreSQL en de EDB Postgres Advanced Server toe in staat zijn. Migreer of repliceer uw Oracle of SQL Server database met de EDB Replicatie Server. Wij helpen u daarbij.

Wat is PostgreSQL?

MySQL en MariaDB

Gebruik onze ruime ervaring met MySQL/MariaDB-omgevingen. Of het nu gaat om installatie, migratie, clustering, tuning of back-up en recovery, laat SPS u helpen.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen snel de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.