Advies/design

Implementatie

Optimalisatie

beveiliging

Tijdelijk networking expertise nodig?

Stop met zoeken, wij hebben die tijdelijke IT-professional. Al onze specialisten hebben een ruime ervaring en de nodige certificeringen op zak. Voor de installatie, configuratie en het beheer van firewalls, switches, routers, load balancers, etc. moet u bij SPS zijn. Wij detacheren de netwerkspecialist voor dat expertisegebied en voor de leveranciers Cisco, Dell, Juniper, Sonicwall, pfSense, Lenovo, IBM, Brocade, HP, Huawei.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen snel de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Producten en technieken

Hulp nodig bij design, configuratie, advies of implementatie van uw netwerkinfrastructuur? Maak gebruik van de diepgaande kennis en ruime ervaring van onze netwerkspecialisten. SPS kent de producten van veel leveranciers. Technieken als BGP, OSPF, Radius, QOS, SNMP, IPV6 en Spanning-Tree zijn ons niet vreemd. Schakel onze IT-professionals in voor uw netwerk- en firewallbeheer.

Veiligheid en optimalisatie

Laat de securityscan van uw netwerk door ons uitvoeren. Wij brengen onze ervaring in en reviewen onafhankelijk. Een firewall inrichten of advies nodig over het implementeren van een beveiligde VPN-verbinding? Laat SPS u helpen, o.a. bij het installeren, configureren en upgraden van next-gen firewalls zoals Cisco ASA/Firepower, Sonicwall en Juniper SRX. Kies SPS voor een healthcheck van uw netwerk; vaak de eerste stap naar optimalisatie en rationalisatie.

Protocollen

Het product van een leverancier kennen is belangrijk, maar de inrichting en configuratie van een protocol is dat ook. Laat u helpen met het toepassen en toubleshooten van BGP, QOS, LDAP, DHCP, VPN, RADIUS, SNMP,VRRP, HSRP, Spanning-Tree IPv6, OSPF.

Leveranciers

Firewalls: Cisco ASA, Cisco Firepower, Checkpoint, Juniper, Fortinet, Juniper NetScreen, Juniper SRX, Sonicwall, Pulse Secure.
Switches: Cisco Catalyst, Cisco Nexus, Cisco Small Business switches, Dell, Lenovo (Blade Networks), HP (H3C, 3Com) HP Procurve, Huawei, Juniper.
Routers: Cisco, Juniper.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen snel de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.