Advies

Beheer

Integratie

Tuning

Tijdelijk storage expertise nodig?

U bent aan het juiste adres. Onze storage-specialisten weten hoe ze de opslagsystemen van Dell (EqualLogic, MD, EMC), Hitachi, HP (EVA, 3PAR, Lefthand, MSA), NetApp, NetGear, IBM (Storwize) en Nimble moeten configureren, tunen en beheren. Ook weten zij het beste uit de meeste SAN-switches te halen, waaronder die van Brocade, Dell en Cisco.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Kies de beste storage-oplossing

Laat SPS u adviseren over de beste storage-oplossing. Wij kennen de ‘pros-and-cons’ van veel storage-leveranciers. Voor een objectief en onafhankelijk advies na een gedegen inventarisatie van uw wensen en eisen, schakel onze storage-specialisten in. En, wij garanderen dat de implementatie voldoet aan wat is afgesproken.

Storage-beheer

SPS monitort en beheert honderden storage-systemen op afstand. U wilt uw storage-beheer op locatie uitvoeren? Geen probleem. Laat on-site uw storage-oplossingen proactief en predictief beheren door onze professionals. Vraag ons om hulp bij de implementatie van snapshotting, replicatie, mirroring en HA-oplossingen.

Compatibiliteit en integratie

Compatibiliteitsissues tussen storage-technieken en netwerkinfrastructuur? Laat SPS u helpen, onze ervaring als service provider bij een groot aantal klanten staat garant voor een effectieve oplossing. Ook voor de integratie met back-up-, archivering- en disaster-recovery-oplossingen.

Performance tuning

Haal de maximale performance uit uw storage met onze hulp. Onze specialisten analyseren uw performance-issue en kijken daarbij niet alleen naar de storage-omgeving. De hele keten wordt onderzocht zodat alles wat van invloed kan zijn erbij betrokken wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan databases en netwerkcomponenten.

Storage Virtualisatie

Maak efficiënt gebruik van uw verschillende typen en merken storage, voorkom desinvesteringen en vermijd migraties. Combineer de storageomgevingen zonder performancedegradatie en beheer het als één storagesysteem. Implementeer storagevirtualisatie. Weet wat u doet want storagevirtualisatie is vast geen dagelijks werk. Vraag ons om u te helpen. Wij hebben de ervaring die u zoekt, o.a. met de IBM Storwize systemen.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.