AIX en HP-UX

Alle Linux-versies

Sinds 1994 expert

Ook voor legacy

Tijdelijk UNIX of Linux specialist nodig?

Zoek niet verder. Sinds 1994 hebben wij de diepgaande kennis en ervaring die u nodig heeft. Vooral op AIX, HP-UX, Solaris, BSD en op diverse Linux-distributies zoals Red Hat Linux, Oracle Linux, CentOS, SUSE Linux, Debian en Ubuntu. Wij detacheren onze experts en u haalt kennis in huis van o.a. Puppet, Chef, Ansible, Docker, Samba, OpenSSH, OpenVPN, SSL/TLS, iptables, HP Serviceguard, IBM HACMP, HA-Proxy, HA-Linux, Red Hat Cluster Suite, LDAP, RADIUS, Oracle, PostgreSQL, MySQL, MariaDB, CommVault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup en Veeam. Laat u helpen bij de installatie, configuratie, automation, performance-tuning, troubleshooting, beheer, netwerkinrichting, beveiliging, database-implementaties en back-up- en recovery-inrichting.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Installatie en tuning

Vraag SPS om u te helpen bij de installatie van UNIX/Linux operating systemen op fysieke, virtuele of cloud systemen. Configureer oplossingen als Samba voor Windows-integratie en Winbind voor Active Directory integratie met onze hulp. Performanceproblemen? Wacht niet te lang en vaak is de hardware niet het probleem. Onze jarenlange ervaring staat garant voor een gedegen analyse en tuning.

Security

Beveilig de toegang en verbindingen met onze hulp. Security zit in ons DNA. Wij kennen OpenSSH, OpenVPN, SSL/TLS, iptables, Tripwire en andere tools als onze broekzak. Op welk niveau staat de hardening van uw systemen? Laat SPS een audit uitvoeren en doe daarna met ons de implementatie van de maatregelen.

Automation en Configuration Management

Professionaliseer het configuratiebeheer. Zorg met tools als Puppet, Chef en Ansible voor een eenduidige inrichting en daardoor voor stabiliteit en efficiëntie. Wij doen dat voor u. Wilt u het zelf doen, geen probleem. Profiteer van onze kennis en wij helpen u zonder vallen en opstaan op weg. Docker gebruiken voor automatische deployment van applicaties binnen software-containers? Wij ondersteunen u daarbij.

Het hoe en wat van Oracle Linux containers

Troubleshooting

Los problemen snel op met de kennis en ervaring van SPS. Bijna 25 jaar expert zijn op UNIX/Linux-gebied staat garant voor de beste oplossing. Algemene of diep-technische vragen? Wij helpen u verder. Heeft u legacy UNIX-systemen en is het beheer ervan knelpunt? Bel ons. Wij beheren tientallen legacy UNIX-systemen en hebben de ervaring om u te helpen.

Mission Critical Legacy UNIX Systemen

Networking

Hulp nodig bij het configureren en implementeren van LDAP, SMTP, DHCP, DNS/DNSSEC, PXE, NIS, VPN, RADIUS, SNMP, IPv6, OSPF en meer? Onze mensen helpen graag. Ook bij de inrichting en beheer van netwerkcomponenten zoals die van Cisco en Juniper.

Meer over networking

Databases

Oracle, Microsoft SQL Server, Progress OpenEdge, PostgreSQL, MySQL, en MariaDB. Het installeren, configureren, tunen en beheren ervan is op ons lijf geschreven. Sparringpartner nodig bij migraties? Ga niet de problemen opzoeken maar vraag hulp. Wij adviseren en ondersteunen in elke fase van uw project.

High availability, back-up en disaster recovery

Maak uw UNIX/Linux-systemen high-available met SPS. Wij implementeren snel complexe UNIX-clustering met o.a. HA-Linux, Red Hat Cluster Suite, SUSE High Availability Extension, HP Serviceguard en IBM HACMP. Een back-upoplossing inrichten? Ga het wiel niet opnieuw uitvinden. Wij hebben ruime ervaring met Commvault Simpana, Symantec Backup Exec, CA ARCserve Backup, Veeam, HP Data Protector, Tivoli Storage Manager, Double-Take en Dbvisit.

Meer over back-upoplossingen

Monitoring en beheer

Is UNIX/Linux niet het primaire kennisgebied van uw IT-beheerders? Is adequate monitoring en beheer een probleem? Loopt u een onverantwoord risico? Regel de monitoring snel in met SPS en wij beheren op afstand uw systemen. Ook uw bedrijfskritische legacy-systemen.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen snel de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.