Installeren

Configureren

Projecten

Troubleshooting

Tijdelijk virtualisatie expertise nodig?

Bemens uw project of versterk uw bezetting met de tijdelijke inzet van de SPS IT-specialisten op Citrix, VMware, Microsoft, RES en AppSense. Laten wij uw gemis aan kennis en ervaring oplossen. Servervirtualisatie, desktopvirtualisatie, applicatievirtualisatie, het is ons op het lijf geschreven. Wij kennen de oplossingen rond Citrix XenServer, Microsoft Hyper-V, VMware vSphere en Oracle VirtualBox in detail.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen snel de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Servervirtualisatie

Het installeren en configureren van Hyper-V en vSphere clusters is ons op het lijf geschreven. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring. Vermijd instabiliteit van uw cluster en los performanceproblemen op met onze hulp. Vraag SPS om ondersteuning bij het upgraden naar de laatste versie of de migratie naar de cloud. Implementeer en betrouwbare en veilige Citrix Netscaler met onze specialisten. Is de kennis van Citrix XenServer verdwenen en zijn er issues? Vraag SPS om hulp.

Desktop- en applicatievirtualisatie

Los de performanceproblemen bij XenApp/XenDesktop op met de virtualisatie-experts van SPS. Vraag SPS ook om hulp bij het upgraden. Let op, XenApp 6.5 is end-of-life in juni 2018. Gebruik de kennis en ervaring van SPS bij de implementatie van VMware Horizon of het onderhoud op VMware View. Microsoft RDS installeren, configureren en upgraden? Wij helpen u snel, ook bij het oplossen van performanceproblemen. Bij het installeren en tunen van Microsoft App-V kunt u ook op ons rekenen.

User Environment Management

Support nodig bij het installeren, inrichten en upgraden van RES Workspace Manager? SPS kent de mogelijkheden maar ook de beperkingen. Laat SPS u helpen als er performanceproblemen zijn. Wij kennen de oorzaken en de oplossingen. Uitdagingen bij VMware UEM (Immidio), AppSense of Citrix Profile Management? SPS helpt u graag.

Storagevirtualisatie

Maak efficiënt gebruik van uw verschillende typen en merken storage, voorkom desinvesteringen en vermijd migraties. Combineer de storageomgevingen zonder performancedegradatie en beheer het als één storagesysteem. Implementeer storagevirtualisatie. Weet wat u doet want storagevirtualisatie is vast geen dagelijks werk. Vraag ons om u te helpen. Wij hebben de ervaring die u zoekt, o.a. met de IBM Storwize systemen.

Een SPS-specialist tijdelijk inzetten? Neem contact met ons op. Wij stellen de meest geschikte medewerker aan u voor.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.