BSM én ITSM

Agile IT-beheer

On premises en cloud

EUX en APM

Business en IT Service Management software

Gensys X is dé BSM en ITSM software voor service providers en IT-afdelingen. ‘On premise’ of uit de cloud. Voor proactief en voorspellend IT-beheer van traditionele on-premise IT, private cloud infrastructuren en hybride cloudoplossingen. Gensys X is het snelst te implementeren, het snelst in gebruik te nemen en het meest efficiënt. Gensys X is de 1e Agile Business en IT Service Management software.

Gensys en Azure Stack

End User eXperience Monitor

Met de EUX Monitor meet en analyseert u de beschikbaarheid en performance van applicaties en interactieve websites. U krijgt inzicht in de gebruikerservaring en het gedrag van applicaties. Daarnaast monitort u real-time de prestaties van uw cloudleveranciers. Ook Business Proces Monitoring wordt mogelijk door elk deelproces/applicatie in de EUX Monitor op te nemen.

Application Performance Management met Gensys

Met de Gensys EUX Monitor voor APM (Application Performance Management) kunt u de performancedata van een applicatie analyseren in combinatie met de performancedata van de IT-componenten waarvan die applicatie afhankelijk is, zoals fysieke en logische servers, databases en switches, storage, etc. .

End User eXperience Monitor integratie met SCOM

System Center Operations Manager (SCOM) kan de performance van .NETapplicaties meten. De prestaties van web-applicaties Monitoring worden met ‘synthetic transactions’ gemeten. Andere applicatietypen monitoren en meten kan SCOM niet. Maar, met de EUX Monitor voor SCOM meet u de performance en beschikbaarheid van alle applicatietypen. Dus van browser-, fat-client-, VDI-, Citrix- en terminal services applicaties.

Azure Monitor

Met de Azure Monitor bewaakt u op basis van een SLA de beschikbaarheid en prestaties van de cloudoplossingen, al dan niet in een hybride omgeving,. Door ‘alerting’ kunt u ingrijpen als is mis gaat of dreigt te gaan. Trendanalyses en vergelijkingen zijn eenvoudig en over een langere periode te maken omdat gebruiks- en verbruiksgegevens onbeperkt worden bewaard. U hebt grip op uw Azure clouddiensten waardoor uw veelal bedrijfskritische cloudoplossingen optimaal presteren.