24/7 monitoring al uw IT

Voorspellend IT-beheer

Voor een oase van rust

On premises en cloud

IT-beheer uitbesteden

Wij zorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week voor continuïteit en optimale prestaties van uw IT-services, waar de onderliggende IT-infrastructuur zich ook bevindt; in de cloud, on-premises of een combinatie ervan. Door monitoring en met proactief en voorspellend IT-beheer voorkomen wij verstoringen en bewaken en beheren wij end-to-end de performance, capaciteit, beschikbaarheid en gebruiksbeleving van uw IT. Door de aanpasbaarheid van de SPS Managed Services kunt u kiezen wat het beste bij u past. Wat wij doen, wat wij beheren, hoe snel wij handelen en wanneer wij handelen, dat bepaalt u. Zo kunt u het geheel of een deel van uw IT-omgeving uitbesteden en de beheertaken verdelen over SPS en uzelf.

IT Monitoring uitbesteden

Een variant op het uitbesteden van IT-beheer is het uitbesteden van alleen de monitoring. Wij monitoren dan op afstand uw servers, netwerk, storage, hypervisors, databases, middleware, private cloud, public cloud, applicaties en andere IT componenten 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Wat wij monitoren, met of zonder cloudoplossingen, bepaalt u. Wij signaleren (potentiële) incidenten en geven die aan u door, wanneer u dat wilt en hoe snel u dat wilt. Gezamenlijk zorgen wij voor de optimale performance, capaciteit en beschikbaarheid van uw ‘on premise’ en cloud IT infrastructuur.

IT Management Assurance

U heeft vast te maken met tijdelijke capaciteitstekorten ontstaan door ziekteverzuim, vakantie, training, projectinzet, ontslag, etc. Die kunnen wij snel voor u oplossen. Beheert u uw IT met Gensys, dan kan SPS het IT-beheer op zeer korte termijn voor een bepaalde tijd overnemen of uw beheercapaciteit aanvullen. Wij kunnen dit ook als ‘vangnet’ inrichten. De IT Management Assurance service kan voor de gehele IT-omgeving of voor een specifiek deel worden afgenomen.

Application Performance Monitoring

Weet u hoe eindgebruikers of uw klanten de performance van uw applicaties of interactieve website ervaren? Kunt u snel en betrouwbaar een diagnose stellen voor een performanceprobleem dat soms wel en soms niet optreedt? Wij meten de performance en beschikbaarheid van uw applicaties zoals de gebruiker die ervaart. Wij attenderen u als grenswaarden worden overschreden. U hebt gedetailleerd inzicht in de performance van uw on-premises en (hybride) cloudapplicaties, doordat u real-time en historische performancedata ter beschikking heeft.