Ervaar de mogelijkheden van de Microsoft 365 technologie

Immersion staat voor onderdompeling. Dat is precies wat deze experience inhoudt. U ervaart hoe de productiviteit van uw organisatie verhoogd kan worden.  

Ontdek de mogelijkheden van technologische ontwikkelingen die u kunt inzetten om dagelijkse uitdagingen op te lossen. In deze sessie krijgt u geen voorbijschietende schermen en geen eenzijdige communicatie. U zit namelijk zelf aan de knoppen!

Wat houdt de Microsoft Customer Immersion Experience in? 

Tijdens deze praktijkgerichte workshop ervaart u de productiviteitsoplossingen van Microsoft. Denk hierbij aan gebruikersscenario’s als: 

  • Productief werken aan documenten 
  • Slimmer vergaderen 
  • Efficienter communiceren 

In de Customer Immersion Experience (CIE) bent u een virtuele medewerker met een specifieke rol binnen een moderne organisatie. Bij uw rol horen scenario’s die de dagelijkse gang van zaken typeren. Collega’s zullen met een andere virtuele rol diverse scenario’s doorlopen. Voorafgaand aan de CIE-sessie bespreken wij met u waar u belangstelling naar uitgaat. 

Inzicht in uitdagingen en behoeftes met uw scenario’s 

Op basis van uw specifieke wensen wordt tijdens de Microsoft CIE sessie aandacht besteed aan de scenario’s die voor uw organisatie van toepassing zijn. Tijdens de CIE sessie ervaart u hoe technologie leidt tot een verbetering van de dagelijkse werkzaamheden, zoals een efficientere samenwerking en een hogere productiviteit. 

Voor wie is de Microsoft CIE sessie? 

De Microsoft Customer Immersion Experience sessie is geen technische –of sales sessie, maar een praktijkgerichte en functionele sessie. Deze is gericht op het ontdekken van de allerlaatste Microsoft-technologieën, onder begeleiding van een Microsoft gecertificeerde SPS facillitator. 

Een CIE is bedoeld voor de ‘business’ en IT, maar zeker ook geschikt voor medewerkers die zich afvragen welke meerwaarde Microsoft 365 biedt in hun dagelijkse werkzaamheden. Het is verstandig om minimaal 1, maar niet uitsluitend IT’ers mee te nemen.  

De voorwaarden voor een sessie 

  • Minimaal 2 en maximaal 9 deelnemers per bedrijf* 
  • Een sessie duurt een dagdeel (3,5 uur) 
  • Op locatie bij het hoofdkantoor van Microsoft (Schiphol) 
  • Netwerklunch/-borrel is inbegrepen 

* Sessies worden gehouden met meerdere bedrijven bij elkaar, om zo creatiever en actiever te werk te kunnen gaan.