Meer dan Office

Altijd en overal

Succesvol implementeren

Premium support

Succesvol zijn met Office 365

Office 365 is meer dan de vertrouwde office-applicaties uit de cloud. Office 365 stelt uw gegevens centraal dankzij de geïntegreerde functies voor gegevensbewerking, gegevensanalyse en het delen van gegevens. Office 365 is gemaakt om te communiceren en samen te werken. Office 365 is de meest uitgebreide en veiligste oplossing om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Zorg voor een succesvolle implementatie, laat SPS u hierbij helpen.

Vrijblijvend Office365 advies?

Wij vertellen u graag alles over de Office365 oplossing van SPS. Misschien wilt u Office365 met eigen ogen zien?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Waar en wanneer u wilt

Onderweg, thuis, op kantoor of misschien op uw vakantieadres. Met Office 365 kunt u overal uw werk doen. Documenten bewerken, informatie delen, communiceren, samenwerken en nog veel meer is mogelijk met de geïntegreerde suite van Microsoft. Dit vanaf uw PC/Mac of uw iOS-, Android™- of Windows-apparaat.

De implementatie is meer dan installatie

Wij weten dat het succesvol implementeren meer is dan het aanschaffen van abonnementen. Hoe leidt u de gebruikers op? Wat wordt de inrichting van SharePoint? Welke functies neemt u in gebruik en wanneer? Welke migratiestappen moet u nemen? SPS helpt u bij het oplossen van deze en andere vragen met onze Office 365 implementatie-aanpak. SPS is een Microsoft Tier 1 Cloud Solution Provider.

Premium support

Door onze kennis en ervaring leveren wij u ‘premium support’ en door ons ‘advanced support for partners’ contract met Microsoft kunnen wij rekenen op 24×7 ondersteuning door Microsoft. Met stevige garanties, zoals minder dan 1 uur responsetijd bij kritische incidenten en speciaal opgestelde Microsoft escalatiemanagers die door SPS 24×7 bereikbaar zijn.

Onderdeel SPS Cloud Workspace

Office 365 is onderdeel van de SPS Cloud Workspace en die bestaat verder uit Microsoft Enterprise Mobility + Security en SPS Application as a Service. Die laatste zorgt voor eenvoudige integratie met bestaande niet-SaaS bedrijfsapplicaties zonder degradatie van de performance. Uw SPS Cloud Workspace wordt door RES-Q Managed IT Services integraal beheerd, ongeacht waar delen ervan zich bevinden.

Meer met Microsoft Enterprise Mobility + Security

EMS brengt gebruikers-, apparaat- en beveiligingsbeheer op een hoger niveau. EMS laat uw gebruikers met hun favoriete applicaties en apparaten werken, maar u houdt uw bedrijfsdata veilig. Met ‘single-sign-on’ voor Office 365, SaaS-toepassingen van derden en oudere ‘legacy’ applicaties. Voor het beheer van iOS, Android en Windows apparaten vanaf één locatie. Om privé-apps te scheiden van bedrijfsapps. Met professionele beveiligingsfuncties zoals versleuteling van gegevens.

Uw abonnement?

SPS helpt u bij het maken van uw keuze, want voor elke organisatiegrootte en gewenste functionaliteit zijn geschikte abonnementen beschikbaar. Van de vertrouwde programma’s zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook in een webversie voor kleine organisaties tot de meest uitgebreide ‘enterprise’ versie. Die laatste heeft o.a de volledige office suite, online vergaderen ook zonder internettoegang, geavanceerde e-mailfuncties, toegangsbeheer, Teamsites in SharePoint, social bedrijfsnetwerk, business intelligence, en nog veel meer.

Vrijblijvend Office365 advies?

Wij vertellen u graag alles over de Office365 oplossing van SPS. Misschien wilt u Office365 met eigen ogen zien?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.