Lees 5 kenmerken voor succesvol tactisch uitbesteden van IT beheer

Bekijk Whitepaper

IT-beheerder voor korte of langere tijd vrijmaken? Onmiddellijk extra capaciteit nodig voor netwerkbeheer of systeembeheer? Nu de gaten in uw IT beheer opvullen? Dat kan allemaal door een slimme manier van uitbesteden. Niet perse de hele IT-omgeving, een deel is ook prima. Hoe fijn zou het dan zijn als u snel kunt beslissen en als u op elk gewenst moment snel kunt opschalen en afschalen of zelfs stoppen. Met een, ‘no cure no pay’ afspraak gebaseerd op klanttevredenheid en resultaatverplichting. Hoe fijn zou dat zijn? Kies voor SPS IT-management-as-a-service: het uitbesteden van het IT-beheer te vergelijken met het afnemen van clouddiensten. U zit nergens aan vast, realiseert snel een ‘oase van rust’ en blijft volledig in control.

De 5 voordelen van tactisch IT beheer uitbesteden

Snel inspelen op ontwikkelingen is nu belangrijker dan ooit. Ook in de IT. Kunt u uw IT-medewerkers vrij maken voor de juiste projecten? Tactisch uw IT uitbesteden biedt dé oplossing. Download hier het whitepaper met de 5 voordelen van tactisch IT-beheer uitbesteden.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Kies wat u uitbesteedt

Kies zelf wat u uitbesteedt en wat u zelf blijft doen. Dit varieert van het uitbesteden van basic monitoring tot volledig beheer. Ook bepaalt u welk deel van de IT-omgeving u uitbesteedt. Want juist door een bepaald gedeelte van de IT uit te besteden, maakt u mensen met specifieke vaardigheden, kennis en ervaring vrij voor projecten. U heeft geen verplichting om meteen alles maar uit te besteden.

Dienstverlening op maat

U geeft aan wat u wilt en afspraken worden op maat gemaakt. U weet exact wat u van ons kunt verwachten en wij weten wat ons te doen staat. Een heldere samenwerking die maar op één manier geïnterpreteerd kan worden. Met bijna 25 jaar ervaring weten wij hoe dienstverlening op maat moet worden aangepakt.

Technisch eenvoudig en kosteloos

Het in beheer nemen van onderdelen van uw IT-omgeving gebeurt snel en vrijwel automatisch. Er komen geen ingewikkelde technische handelingen bij kijken, en al helemaal geen kosten. Vergelijk dit met het cloud-model, daar worden ook geen opstartkosten berekend.

Vrij op- en afschalen

U bent geheel vrij om de dienstverlening tussentijds te wijzigen. U schaalt op of af als u dat nodig vindt. Afschalen kan zonder lastig gedoe, opzegtermijnen of restricties. Denk hier weer aan het cloudmodel. Op elk gewenst moment kunt u de ‘dienstverlening op maat’ wijzigen.

No cure, no pay

U hoeft ons niet op de blauwe ogen te geloven. Wij zijn wel overtuigd van ons kunnen en hebben het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking. Wij lopen niet weg voor een ‘no cure no pay’-afspraak, gebaseerd op klanttevredenheid en resultaatverplichting.

Eenvoudige afspraken

SPS IT-Management-as-a-service bevat geen strakke verbintenis met rigide voorwaarden. Natuurlijk zijn de verplichtingen en verantwoordelijkheden van ons duidelijk vastgelegd. Die afspraken zijn helder, maar ze staan in het licht van een door u vrij opzegbare verbintenis.

Samenwerken en shared servicedesk

Zelf een deel van de IT-omgeving in beheer en een ander deel beheren wij? Dan is de samenwerking tussen u en ons belangrijk. Met communicatie die eenvoudig is, inhoudelijk juist is en snel verloopt, zodat altijd direct duidelijk is wie issues oppakt, wat er moet gebeuren en wat de werkzaamheden waren die tot de oplossing hebben geleid. Gezamenlijk hebben we inzicht in data, bijvoorbeeld CMDB-data of ticketinformatie. Heeft u geen servicedesksysteem? Gebruik dan ons shared servicedesksysteem, die is snel inzetbaar en eenvoudig in het gebruik.

Download de referentiecase van Rail Service Center Rotterdam

Rail Service Center Rotterdam kiest bewust voor een compact IT-team met SPS als strategisch partner. Lees het hele verhaal in deze referentiecase over het succesverhaal van het tactisch uitbesteden van de IT van RSC.

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.

Meer dan 75 gecertificeerde IT-specialisten voor o.a.:

MS Windows Server

Microsoft Hyper V

vmware

UNIX / Linux

Citrix

Microsoft SQL

Oracle database

Progress

MySQL

Microsoft Exchange

Office365

Microsoft Sharepoint

Microsoft Azure

Microsoft EM+S

Safenet

TrendMicro

Commvault

Veeam

Veritas Backup exec

Seagate

NetApp

Dell EMC

Hitachi

HP EVA/3PAR/Lefthand

IBM Storwize

Dell

Cisco

Juniper

Onze klanten waarderen onze deskundigheid met een 4,9/5