Alle applicatietypen

Integratie met SCOM

Snelle activatie

Ook beschikbaarheid

Voor alle applicatietypen

Bekijk Leaflet

System Center Operations Manager (SCOM) kan de performance van .NETapplicaties meten. De prestaties van web-applicaties worden met ‘synthetic transactions’ gemeten. Andere applicatietypen monitoren en meten kan SCOM niet. Maar, met de EUX Monitor voor SCOM meet u de performance en beschikbaarheid van alle applicatietypen. Dus van browser-, fat-client-, VDI-, Citrix- en terminal services applicaties.

Volledige integratie met SCOM

De performancedata van de applicaties worden opgenomen in SCOM. U gebruikt SCOM om die samen met de performancedata van andere IT-componenten nader te analyseren. SCOM blijft uw primaire monitorsoftware, maar nu verrijkt met performancedata van uw applicaties. En, niet alleen van uw webapplicaties of .NETapplicaties.

Volledige historie

De volledige historie van de performancedata op eindgebruikersniveau blijft beschikbaar. U kunt dus onderzoek doen naar het gedrag van applicaties op verschillende momenten in het verleden. Ook wordt duidelijk of een wijziging van de infrastructuur invloed heeft op de reactietijden door performancedata van voor en na de verandering te vergelijken.

Snelle implementatie

De EUX Monitor voor SCOM is, inclusief de bijbehorende certificaten, binnen enkele minuten geactiveerd en geconfigureerd. U kunt direct starten met het opnemen en/of bewerken van gebruikerstransacties.

Ook beschikbaarheid monitoren

Naast het meten van de performance van applicaties wordt ook de beschikbaarheid ervan vastgelegd. Deze cijfers kunt, eventueel in relatie tot de gestelde Service Level Agreement, real-time opvragen met Anywhere. Beschikbaarheidsdata gaan ook naar SCOM.

Demonstratie van EUX Monitor?

Wij vertellen u graag alles over de innovatieve software van SPS. Misschien wilt u het pakket met eigen ogen zien?

We gaan vertrouwelijk om met uw persoonsgegevens. Lees meer hierover in ons privacy statement.